"TI SADA SPAVAŠ, U PROSTRANSTVU GDE NEMA STRAHA...": Reči posvećene UBIJENOJ ženi RASPLAKALE BALKAN, ovo KIDA DUŠU
Nezima Hećimović, Foto: Facebook

TUGA DO NEBA

"TI SADA SPAVAŠ, U PROSTRANSTVU GDE NEMA STRAHA...": Reči posvećene UBIJENOJ ženi RASPLAKALE BALKAN, ovo KIDA DUŠU

Na Fejsbuku se od sinoć deli status devojke po imenu Emina Mušija, a koja je kroz emotivno napisanu objavu posvećeno ubijenoj Nizami ukazala na propust u radu državnog aparata, budući da je pokojnica prijavljivala Nermina Sulejmanovića za nasilje u porodici

Objavljeno: 21:05h

Mali obični ljudi, oni koji nisu poznavali zverski ubijenu Nizamu Hećimović, od sinoć se opraštaju od nje. Puni bola i besa prema sistemu koji je prema njihovim rečima zakazao u ovom slučaju, još uvek u neverici i šoku usled trostrukog ubistva postavljaju pitanja - kako i zašto?

Na Fejsbuku se od sinoć deli status devojke po imenu Emina Mušija, a koja je kroz emotivno napisanu objavu posvećeno ubijenoj Nizami ukazala na propust u radu državnog aparata, budući da je pokojnica prijavljivala Nermina Sulejmanovića za nasilje u porodici.

Na kraju, pored državnih organa, ona je navela i to da je njeno ubistvo "društvena smrt" svih ljudi.

"Rodiš se, tvoji roditelji presretni, pruže ti sretno detinjstvo. Učiš, završiš jednu školu, drugu, odrasteš. Upoznaš njega. Zaljubiš se. Rodiš mu dete. Curicu. Svoju kopiju. Vaš plod. On postane nasilan. Ti se bojiš. Udari te. Više puta. Odeš u policiju, strah te je za svoje dete. Prijaviš ga. Bojiš se. On se naljuti. Uzme pištolj. Prebije te. Deformišu ti lice udarcima te gorilske šake. Koristeći mišiće istrenirane u teretani i naduvane steroidima.

"Ostavio je dete u lokvi tvoje krvi"

Uzme telefon. Uključi live snimanje. Pusti da vaše dete, tvoja kćerkica sedi tu, ponovno uzme pištolj i prosvira metak kroz tvoje čelo dok ga gledaš mučeničkim očima punim tuge i straha. Ugasi live snimanje koje je gledalo 15.000 ljudi, svedoka. Ostavi dete u lokvi tvoje krvi, lokvi krvi njene mame i ode. Upali auto, ponovno uključi live snimanje. Srećan i motivisan da nastavi ubijanje. Ubije još dve osobe. Rani tri. I na kraju, kad ga policija stigne, kukavički, bedno i sirotinjski, upuca sam sebe. Ali ovaj put bez live snimanja. Kao pravi heroj. Jadničak.

Ti sada spavaš, večno, u prostranstvu gde nema straha. Nema boli. Nema tuge. Nema njega. Jer on ode na drugu stranu. Južniju. Ali nema ni tvog deteta..

A nije moralo tako biti. Verovala si ovoj državi, njenim organima. Verovala si sudskoj i zakonodavnoj vlasti da će te zaštiti. Da ćeš živeti bez straha. Da će on biti daleko. Verovala si. U prazno.

Ja ne želim verovati. Mi ne bismo trebali želeti da verujemo. Mi trebamo promeniti to verovanje u prazno. Ne, mi moramo promeniti tu prazninu, taj šuplji sistem zaštite nazvan pravosudnim sistemom. Ili otići odavde i nikad se više ne vratiti. Svi mi.

Jer ovo nije smrt Nizame Hećimović. Ovo je moralna, građanska i duševna smrt svih nas.", navodi se u objavi.

Objava koja je rasplakala Balkan

Uz ovu objavu, još jedan status je duboko ganuo Balkan. Naime, na Fejsbuk stranici "Gradačac" juče uveče je objavljen tekst prilagođen kao da se ubici Sulejmanoviću obraća njegovo dete. Što zbog samog teksta, što zbog načina na koji je ubica zverski lišio života partnerku i još dvoje ljudi, mnogi su ovaj tekst pročitali u suzama.

- Babo moj, bila sam tako mala, imala sam samo devet meseci kad si mi zadao najveću bol u životu. Zašto si to uradio, babo? Zašto si mi ubio mamu? Zašto baš pred mojim očima, babo? Bila sam tako mala da nisam mogla ništa ni reći, ni mamu odbraniti, ostavio si me na podu da ležim tako bespomoćna i gledam kako je tučeš, kako je prebijaš do iznemoglosti. Zašto si to uradio babo? Oduzeo si mi nešto najpotrebnije u životu, oduzeo si mi snagu, moj miris, dušu, zaštitu, sve si mi oduzeo i ostavio me samu… da odrastam bez mame i bez tebe, babo.. - deo je objave.

Nermin Sulejmanović
foto: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE

Dete Sulejmanovića nije povređeno

Dete višestrukog ubice Nermina Sulejmanovića iz Gradačca, koji je juče ubio tri osobe, je zbrinuto i nije povređeno, potvrđeno je iz Tužilaštva tuzlanskog kantona, prenose Nezavisne. Ono je danas hospitalizovano.

Kako se vidi na uznemirujućem snimku koji je objavio na svom Instagramu, nakon što je ubio bivšu suprugu i majku djevojčice, dete je ostavio te nastavio krvavi pohod.

Nermin Sulejmanović
foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Sve prenosio u lajvu na Instagramu

Sulejmanović je najpre ubio svoju suprugu, a zločin je prenosio uživo na Instagramu.

- Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletili Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa – rekao je on na snimku.

– Upozorio sam sve redom da će doći do ovoga. Osam dana mi krije dijete - rekao je.

U lajvu stalno je stalno pitao da li je preživio policajac na kojeg je pucao.

– Čekam da napunim oružje i da idem dalje – rekao je i prekinuo prenos uživo.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Proglašena trodnevna žalost

Usled velike tragedije koja je zahvatila grad, u Gradačcu je proglašena trodnevna žalost.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

1 / 3 Foto: AP Photo/Armin Durgut

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.