BIZARAN STATUS POLICAJKE O UBIJENOJ ŽENI U GRADAČCU: Tvrde da je bila ljubavnica MONSTRUMA, napisala i POSVETU
Dženana S., Foto: PrintScreen/ Facebook

femicid u gradačcu

BIZARAN STATUS POLICAJKE O UBIJENOJ ŽENI U GRADAČCU: Tvrde da je bila ljubavnica MONSTRUMA, napisala i POSVETU

Dženana se, inače, predstavlja kao borac za prava žena i protiv porodičnog nasilja

Objavljeno: 12:15h

Policijska službenica iz BiH Dženan S. sumnjiči se da je svom navodnom ljubavniku, trosktrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću, odala lokaciju njegove supruge i njihove bebe i time im ugrozila živote.

Da sve bude još gore, ona je na dan ubistva Nizame Hećimović na Fejsbuku objavila njenu gotografiju!

Sulejmanović, inače bodibilder koji je bio poznati personalni trener u Gradačcu, u petak je ubio svoju suprugu Nizamu dok je sve to prenosio u Instragram lajvu, a onda još dva muškarca, oca i sina iz Tutina. On je u svom krvavom piru tanio još 3 osobe.

Nizama je četiri dana pre ovog monstruoznog zločina prijavila nasilnika policiji i sakrila se kod svoje tetke u stan, a policija je zahtev za zabranu prilaska predala sudu koji je odbio da odredi ovu meru.

Status Dženane
Status Dženanefoto: PrintScreen/ Instagram

Monstrum je pronašao Nizamu, oteo nju i dete i nakon što je krvnički pretukao pucao joj je u čelu dok je sve to sinimao, a njihovo dete ostavio je da leži u lokvi krvi.

Pored Sulejmanovića, još dve žene osetile su ogromnu mržnju naroda iz celog regiona. Dženana S. policajka za koju se sumnja da mu je odala Nizamino mesto boravka i sudija Lejla S. koja nije odredila meru zabrane prilaska.

Ono što je dodatko razbesnelo sve jeste objava policajke na dana Nizaminog ubistva. Ona je objavila njenu crno-belu sliku i napisala "Nizama Hećimović! I ime i prezime, od krvi i mesa, sa srcem i dušom...".

Dženana se, inače, predstavlja kao borac za prava žena i protiv porodičnog nasilja, te su korisnici društvenim mreža kivni na dvoličnost i činjenicu da je upravo ona pomogla monstrumu da presudi svojoj ženi i ubije još ljudi.

Dženana S.
Dženana S.foto: PrintScreen/ Facebook

Policajka se trenutno nalazi van granica BiH odnosno na letovanju u Italji, sada preti suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi sa kriminogenom osobom. Čeka se njeno saslušanje.

Nermin Sulejmanović, podsetimo, ubio je nakon supruge oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu. Tom prilikom je teško ranio i Denisovu majku, a potom i policajca koji je pokušao da ga obuzda.

Opširan dosije

Sulejmanović je osuđivan za različita krivična dela, između ostalog, monstrum je osuđen pre 15-tak godina za pokušaj ubistva, a to je Selimović sigurno znala.

- Ima nekoliko presuda za nasilnička ponašanja i ugrožavanje sigurnosti, imao je prijave za nasilje u porodici, radi se o višestruko osuđivanoj osobi - rečeno je ranije iz Tužilaštva TK.

Bonus video:

06:43

ODLUKA SUTKINJE U BIH JE MOŽDA ZAKONITA, ALI JE SVAKAKO POGREŠNA

(Espreso/ Kuiri.rs / D. Antonijević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.