OSTAJEM PRI SVOM STAVU! Predrag Kon PONOVO o Novaku Đokoviću!
Predrag Kon i Novak Đoković, Foto: Beta/Slobodan Miljević, EPA/Ali Haider, Ilustracija

epidemiolog jasan!

OSTAJEM PRI SVOM STAVU! Predrag Kon PONOVO o Novaku Đokoviću!

Najbolji teniser sveta je nezaobilazna tema proteklih nedelja

Objavljeno: 09:13h

Srpski epidemiolog dr Predrag Kon je prokomentarisao slučaj najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

On je govorio na ovu temu u Jutarnjem programu Prve, a sve pošto je i njegov status o Novaku Đokoviću od pre dve godine ponovo postao aktuelan.

- Ispratio sam, ja sam rekao samo da mi je žao što nisam imao prilike da razgovaram sa njim pre nego stekne neka uverenja i da mu želim sve najbolje. Ne vidi se u izveštaju kako su iskoristili taj moj status, ali ne znam da li ovde ima neko ko nije njegov navijač, tako da Novaku želim sve najbolje. Prokomentarisao sam da nije u duhu zdravstvenog pravilnika što ga nisu pustili, što ne znači da nije pravo, kao država imaju pravo da obezbeđuju granice- rekao je Kon.

Predrag Kon
foto: Kurir TV

- Ostajem pri istom stavu o vakcinaciji. Najviše bih voleo da igra tenis i da nema problema, posebno jer dolaze veliki turniri, poštujem šta kaže Novak Đoković, tako je odlučeno - vakcinacija je dobrovoljna i ne razumem na koji je način mogao da bude javna zdravstvena opasnost- dodao je srpski epidemiolog.

Novak Đoković će se takmičiti na turniru u Dubaiju krajem februara, dok je za sada neizvesno da li će moći da učestvuje na preostala tri grend slem turnira koja traže obaveznu vakcinu.

Ako se pravila ne promene, za sada stoji da neće moći da igra ako se ne vakciniše...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.