NADAL NAPRAVIO ISTI KORAK KAO I ĐOKOVIĆ! Otvorio restoran u okviru svoje akademije, a dao mu je zanimljivo ime!
Foto: Profimedia

ULAŽE NOVAC!

NADAL NAPRAVIO ISTI KORAK KAO I ĐOKOVIĆ! Otvorio restoran u okviru svoje akademije, a dao mu je zanimljivo ime!

Španski teniser ima veliko iskustvo u gastronomskom poslu pošto je suvlasnik "Tatel grupe"

Objavljeno: 23:41h

Rafael Nadal je rešio da se dodatno posveti biznisu, otvorivši restoran "Rolan Garos" u Manakoru, na svojoj akademiji.

Sudeći prema reklami, meni restorana je napravljen tako da bude zdrav, ukusan i pristupačan.

Španski teniser se odlučio na korak koji je godinama ranije napravio Novak Đoković otvorivši nekoliko restorana, svakako najpoznatiji onaj u Beogradu i Monte Karlu, te tako moguće i "inspirisao" Rafu.

Pošto je osvojio 21. grend slem pobedivši u finalu Australijan opena Danila Medvedeva, Nadal se posvetio sporednim stvarima u karijeri, odnosno biznisu i promociji stvari u koje ulaže novac, što je u ovom slučaju restoran.

Novootvoreni restoran "Rolan Garos" odaje počast francuskom turniru na kojem je Nadal 13 puta postao šampion, a samo otvaranje je deo projekta proširenja Akademije Rafael Nadal i pridruživanja drugom hotelskom biznisu u centru, Sport kafeu.

Rafael Nadal ima veliko iskustvo u gastronomskom poslu pošto je suvlasnik "Tatel grupe" zajedno sa Pau Gasolom, Kristijanom Ronaldom, Abelom Matutesom Pratsom i Manuelom Kamposom.

Restoran odaje počast sjajnoj karijeri Rafe Nadala iz ugla francuskog klasika. Zidovi pokazuju lica samog Nadala i drugih pobednika takmičenja kao što su Štefi Graf, Kris Evert i Bjon Borg.

1 / 3 Foto: Profimedia

Restoran kapaciteta 60 ljudi služi meni koji je kreirao tim kuvara i stručnjaka za ishranu sa "Akademije Rafa Nadal". Jela važe za ukusna, zdrava i pristupačna, a najskuplji na meniju je goveđi file sa roštilja uz pire krompir. Ta porcija košta 19 evra, dok je najjeftinija mediteranska pasta od 7,90 evra, što je blizu 1.000 dinara. Na meniju ne manjka veganskih jela i proizvoda vrhunskog kvaliteta. Pored toga, služiće se branč nedeljom.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.