HIT! Novak Đoković u KOMIČNOM IZDANJU DOVEO DO SUZA publiku u pozorištu! (VIDEO)
Novak Đoković glumio u predstavi, Foto: Print Screen Youtube

KAKAV CAR!

HIT! Novak Đoković u KOMIČNOM IZDANJU DOVEO DO SUZA publiku u pozorištu! (VIDEO)

Srpski as ponovo oduševio publiku u pozorištu, ali ovaj put nije nastupio

Objavljeno: 07:47h

Novak Đoković provodi vreme u Beogradu dok se priprema za turnir u Dubaiju, a iskoristio je priliku i da ode do pozorišta gde je odgledao predstavu glumca Miodraga Dragičevića.

Talentovani glumac se pohvalio da je Đoković posetio njegovu predstavu i da ga je to prilično iznenadilo.

Međutim, najboljem teniseru sveta nije prvi put da izazove erupciju oduševljenja pojavom u pozorištu, a jednom je to uradio i kao glumac u predstavi.

Novak Đoković pojavio se kao specijalni gost u popularnoj predstavi "Čikaške perverzije", u Domu omladine Beograda 2015. godine na opšte oduševljenje svih gledalaca.

On se pojavio na sceni kratko, u ulozi grubijana, dečka junakinje koju tumači Branka Pujić. Na molbu junaka, koje igraju Jovanović i Đorđević, da sedne sa njima na piće, junakinja koju tumači Branka Pujić objasnila je da ne može, jer je čeka dečko. Kada joj nisu poverovali, ona je pozvala svog partnera, a na scenu je išetao najbolji teniser sveta, i to u ulozi grubijana.

Đoković se pojavio u šarenom šortsu, narandžastoj košulji i patikama, sa naočarima na glavi, i upitao: "Je li te neko dira, mala?" Publika je pojavljivanje našeg najboljeg tenisera pozdravila burnim aplauzom, povicima "bravo" i zvižducima odobravanja.

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.