NOVAKOVA DEPORTACIJA I DALJE JE TEMA: Ruska teniserka okrenula leđa srpskom asu!
Foto: Profimedia

JOŠ UVEK SE PRIČA!

NOVAKOVA DEPORTACIJA I DALJE JE TEMA: Ruska teniserka okrenula leđa srpskom asu!

Darija Kasatkina podržala je odluku političara o proterivanju iz Australije prvog reketa sveta

Objavljeno: 19:33h

Nakon što je australijska vlada odlučila da po drugi put "obori" vizu Novaku Đokoviću, te ga tako spreči da učestvuje na nedavno završenom Australijan openu, mnogi teniseri dali su svoj komentar na celokupna dešavanja.

Nema nije ostala ni Darija Kasatkina, 21. igračica sveta, koja je stala na stranu političara, podržavši njihovu odluku o deportaciji prvog reketa sveta.

- Ne bi bilo prijatno ostalim igračima da je Novak dobio dozvolu da igra. Svi mi smo podneli neku vrstu žrtve i prihvatili smo pravila igre da bismo se našli na terenu. Đoković je želeo da ide svojim putem. Da je na kraju igrao, to ne bi bilo fer prema ostalima - rekla je Kasatkina.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Ruskinja je nedavno u centar pažnje dospela nakon što je u turniru u Birmingemu povredila samu sebe usred meča. Na teren je morala da ulazi i lekarska ekipa, a sada je Kasatkina napala Đokovića, rekavši da njegovo ponašanje na terenu nije iskreno, te da se folira:

- Novak je osoba koja pokušava da učini sve kako bi ga svi voleli. Svi mi to vidimo, čini sve, ali mu ne ide. Za razliku od njega Rafa Nadal je "pravi". Ne lomi rekete, drugačije pokazuje emocije, a njegovu frazu "Vamos" svi volimo. Bolje je da te ljudi ne vole zbog onoga što jesi nego da te vole zbog onoga što nisi - zaključila je 21. teniserka sveta.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.