ZAŠTO NADAL NEMA NASLEDNIKE? ON BI VOLEO, ALI JEDNA STAVAR NE DOZVOLJAVA JOŠ UVEK!
Rafael Nadal sa izabranicom, Foto: Profimedia

kada će deca?

ZAŠTO NADAL NEMA NASLEDNIKE? ON BI VOLEO, ALI JEDNA STAVAR NE DOZVOLJAVA JOŠ UVEK!

Rafael Nadal osvojio je titulu na Australijan openu nakon spektakularnog finala u pet setova, protiv Rusa Danila Medvedevim.

Objavljeno: 21:22h

Zanimljivo je da njegova supruga, Ćiska Pereljo nije bila u publici.

Ona je velika je misterija, jer se retko pojavljuje kako na njegovim mečevima, tako uopšte u javnosti.34-godišnja Marija Franiska Pereljo bavi se osiguranjem i poseduje diplomu iz ekonomije.

Slično kao Jelena Đoković, i Ćiska je direktorka humanitarne Fondacije Rafaela Nadala koju je slavni teniser pokrenuo pre skoro 12 godina.

Kako su se upoznali Novak i Jelena i koje su škole završili?

Par je navodno počeo da se zabavlja 2005. godine, iako su se poznavali nekoliko godina ranije. Nakon 14 godina veze, Rafa je konačno odlučio da zaprosi dugogodišnju partnerku u januaru 2019. godine dok je venčanje obavljeno u oktobru iste godine.

1 / 6 Foto: Profimedia

Iako par još uvek nema decu, Rafa je često govorio o tome da bi voleo da postane otac, ali smatra da je najbolje da sačeka kraj sportske karijere kako bi mogao da im se posveti.

- Voleo bih da imam decu - dečake, devojčice. Ja sam osoba koja je porodični tip i jako volim decu. Ali, stvarnost je drugačija. Kako godine prolaze voleo bih da san o deci ispunim kada mi to dozvoli moja sportska karijera - rekao je u jednom intervjuu.

Inače, Ćiska nema društvene mreže i javno je govorila o tome da ne želi da bude u centru pažnje.

- Nije to svet čiji deo ja želim da budem, niti bi se Rafa odlučio da bude sa ženom koja je tragala samo za tim u životu - rekla je Pereljova.

Espreso/Kurirsport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.