EVO KOJE SU ŠKOLE ZAVRŠILI NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ: Isplivali su detalji o NJIHOVOM OBRAZOVANJU!
Novak i Jelena Đoković, Foto: Printscreen/atptour.com

BEOGRAD

EVO KOJE SU ŠKOLE ZAVRŠILI NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ: Isplivali su detalji o NJIHOVOM OBRAZOVANJU!

Znamo da je Novak Đoković apsolutni šampion u tenisu. Da od malena "diše tenis". Nekoliko puta je pominjao da bi voleo da je završio više škole iako priča nekoliko svetskih jezika.

Objavljeno: 20:21h

Novak je pohađao Osnovnu školu „Bora Stanković“ u beogradskom naselju Banjica.

S 12 godina počeo je da pohađa tenisku akademiju Nikole Pilića. Pošto je već kao tinejdžer počeo da osvaja teniske turnire, a već sa 16. godina bio je profesionalni teniser, srednju školu nije pohađao redovno, već je samo odlazio da polaže ispite.

Novakov otac Srđan bio je skijaš, a Novakova majka Dijana diplomirani je DIF-ovac.

1 / 7 Foto: Profimedia

JELENA ĐOKOVIĆ:

Jelena Đoković rođena je kao Jelena Ristić 17. juna 1986. godine u Beogradu. Odrastala je u Kosovskoj ulici, a tamo je završila i osnovnu školu. Posle toga je upisala Sportsku gimnaziju.

Upravo se gimnazija pokazala mnogo važnom jer je tamo osim šta je dobila znanje upoznala i svog budućeg muža, Novaka Đokovića.

Suprugu Jelenu je upoznao preko zajedničkih prijatelja. Ona se takođe bavila sportom i trenirala je atletiku. Jelena je kasnije diplomirala na Unverzitetu u Milanu, a nakon što je počela raditi za jednu libijsku naftnu kompaniju, uradila je doktorat iz menadženta.

Espreso/Objektiv


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.