NJIHOVA SREĆA NIJE POTPUNA! Ovo je istina o ljubavi Rafaela Nadala i Ćiske!
Rafa i Ćiska, Foto: Profimedia

TUŽNO!

NJIHOVA SREĆA NIJE POTPUNA! Ovo je istina o ljubavi Rafaela Nadala i Ćiske!

Ne voli da prisustvuje Nadalovim mečevima kako bi "očuvala njihovu vezu".

Objavljeno:

Španski tensier Rafael Nadal već godinama je u srećnom braku sa Ćiskom Pereljo, koju je upoznao pre tačno 14 godina.

Njeno pravo ime je Marija Franćiska Pereljo, a radi kao agent osiguranja, pri čemu može da se pohvali da je završila i biznis akademiju. Pomaže Nadalu u radu njegove fondacije, gde je postavljena za direktora projekata.

Prema nekim informacijama, njih dvoje su počeli da se zabavljaju 2005. godine, iako su se poznavali i nekoliko godina pre toga. U januaru 2019. godine Ćiska i Rafa su se verili, a narednog oktobra usledilo je i venčanje, koje je obavljeno ispred 350 ljudi u prelepom "Fortaleza" zamku na Majorci.

Ćiska Perelja
foto: EPA/Julian Smith

Zanimljivo je da španski par za sada nema dece, iako je Rafa sam nekoliko puta isticao da bi voleo da jednoga dana postane otac. Ipak, tada je naglasio da je možda najbolje da se sačeka pravi momenat, odnosno kraj njegove profesionalne karijere.

Mada, mnogi spekulišu da je to ono što nedostaje da bi njhova sreća bila potpuna.

U jednom od retkih intervjua, sama Ćiska je istakla da ne voli da prisustvuje Nadalovim mečevima kako bi "očuvala njihovu vezu". Na taj način misli da bi poremetila Rafin fokus i da mu zato ostvalja sav slobodan prostor. Poslednji put videli smo je na tribinama tokom Australijan opena 2020. godine, kada je gledala pobedu Španca protiv Nika Kirjosa.

Inače, Ćiska nema društvene mreže i javno je govorila o tome da ne želi da bude u centru pažnje.

- Nije to svet čiji deo ja želim da budem, niti bi se Rafa odlučio da bude sa ženom koja je tragala samo za tim u životu - rekla je Pereljova.

1 / 6 Foto: EPA/Ian Langsdon

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.