ISTI HRVATSKI NAVIJAČ OPET 'POBEDIO': Važno je samo BITI DOBAR ČOVEK, Novaka koriste, to NEMA VEZE SA ZDRAVLJEM!
Ilija Kostić, Foto: Profimedia

"nije važno da li si Hrvat ili Srbin"

ISTI HRVATSKI NAVIJAČ OPET 'POBEDIO': Važno je samo BITI DOBAR ČOVEK, Novaka koriste, to NEMA VEZE SA ZDRAVLJEM!

Stariji građanin u dresu Hrvatske a sa kačketom Srbije, Ilija Kostić, skrenuo je pažnju još prošle nedelje kada je sa suprugom davao podršku Noletu ispred hotela sa imigrantima

Objavljeno: 07:41h

Novak Đoković će možda danas tokom dana saznati ishod svoje borbe za ostanak u Melburnu i nastup na Australijan openu, a možda u kasnim večernjim satima po srednjoevropskom, odnosno ranim jutarnjim u ponedeljak po lokalnom vremenu.

U međuvremenu, ispred Federalnog suda u Melburnu dobija jaku podršku svojih navijača.

Među njima je i stariji građanin u dresu Hrvatske a sa kačketom Srbije, Ilija Kostić, koji je skrenuo pažnju još prošle nedelje kada je sa suprugom davao podršku Noletu ispred hotela sa imigrantima.

Hrvatski navijači
foto: Profimedia

Hrvat Ilija Kostić kaže da je postao obožavatelj Đokovića nakon što je srpski igrač pogrešno identifikovan kao Hrvat dok je igrao teniski turnir u Kanadi 2007. godine.

Hrvatski navijači
foto: Profimedia

- Tada sam shvatio da imamo isti osećaj – nije važno da li si Hrvat ili Srbin, važno je samo biti dobar čovek - rekao je ranije danas ispred Federalnog suda u Melburnu.

Hrvatski navijači
foto: Profimedia

Dalje je rekao sledeće

- Nadam se da će pobediti danas. Ako izgubi, to će me sigurno rastužiti. Sa njim će turnir sigurno biti bolji. Iako su mu pripreme bile otežane, i dalje mislim da je mentalno jak. Može da prevaziđe sve što mu se desilo i osvoji Australijan open. Osećam kao da se koristi kao žrtveni jarac za političku dobit između vlade Viktorije i savezne vlade. To nema veze sa zdravljem. Radilo se o sticanju jeftinih političkih poena, što je zaista narušilo reputaciju Australije. Bilo bi mnogo bolje da se to nikada nije dogodilo, da se vlast nije mešala.

(Espreso/The Age)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.