ADVOKAT MINISTRA HOKA NA OVOME ZASNIVA SLUČAJ: "Đoković je mogao da bude VAKCINISAN da je hteo!"
Novak Đoković, Foto: Profimedia

DRŽE SE ANTIVAKSERSKE TEZE

ADVOKAT MINISTRA HOKA NA OVOME ZASNIVA SLUČAJ: "Đoković je mogao da bude VAKCINISAN da je hteo!"

U toku je suđenje u Federalnom sudu Australije u Melburnu, u postupku između srpskog tenisera i ministra za imigracije koji mu je ukinuo vizu

Objavljeno:

Slučaj "Novak Đoković" bi ovog nedeljnog jutra trebalo da dobije epilog.

U toku je suđenje u Federalnom sudu Australije u Melburnu, u postupku između srpskog tenisera i ministra za imigracije koji mu je ukinuo vizu.

Posle izlaganja advokata prvog tenisera sveta, reč je dobio Stiven Lojd, zastupnik ministra imigracija Aleksa Hoka.

- U ovoj fazi pandemije, mogao je da bude vakcinisan da je hteo. To što je još uvek nevakcinisan ukazuje na njegovu odluku da ostane nevakcinisan. Ministar ima pravo da pretpostavi da je to bio njegov izbor - počeo je Lojd.

- Čak i pre nego što su vakcine bile dostupne, bio je protiv toga - njegova prima facie pozicija je bila da bude protiv njih - tvrdi on dalje.

Lojd kaže da je bilo nemira među pristalicama Đokovića, posebno nakon prve odluke o otkazivanju. Ministar Hok je u svojoj odluci naveo da su se nemiri već desili.

- Postojala je glasna podrška Đokoviću da ostane i igra na Australijan openu, a postojala je i zabrinutost koja bi mogla da preraste u neslogu, nemir ili ogorčenost - naveo je dalje Stiven Lojd.

Čitav tok suđenja možete pratiti uživo na blogu Espresa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.