MARI SADA IMA NOVOG TRENERA: Pre rada sa bivšim brojem 1, radio je sa jednom Britankom!
Foto: Profimedia

hoće li nešto promeniti

MARI SADA IMA NOVOG TRENERA: Pre rada sa bivšim brojem 1, radio je sa jednom Britankom!

Ono što je za Endija važno je da je na ovom takmičenju započeo saradnju sa novim trenerom, Špancem Estebanom Kariljom, kog je pridodao svom timu stručnjaka

Objavljeno: 12:49h

Endija Marija očekuje veliki izazov na turniru u Stokholmu u vidu Janika Sinera.

Britanac je u prvom kolu pobedio kvalifikanta Viktora Durasovića, 6:1, 7:5 i sada ga očekuje izazov u vidu mladog italijanskog tenisera.

Ono što je za Endija važno je da je na ovom takmičenju započeo saradnju sa novim trenerom, Špancem Estebanom Kariljom, kog je pridodao svom timu stručnjaka.

Bivši trener Džoane Konte je na probi, ukoliko sve bude u redu, Mari će ga angažovati na duže staze.

- Reč je o još jednom čoveku sa svežim idejama, iskustvom i reputacijom. Zato sam želeo da probam i da vidim kako će nam ići zajedno. Poslednjih nekoliko godina bilo je teško kako za mene, tako i za sve u mom timu. Dati svima malo prostora je veoma važno - rekao je Mari.

Kada je reč o duelu sa Sinerom, svestan je šta ga očekuje.

- Siner je imao fantastičnu sezonu. Nije imao sreće da se nađe među osam najboljih u Torinu. Voli da igra u dvorani na tvrdim podlogama i biće to veliki test za mene. I dalje verujem da u meni ima još dobrog tenisa, želim da probam da nastavim da se takmičim na velikim turnirima - zaključio je Mari.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.