MEDVEDEV ZAKAZAO MEČ PROTIV DIMITROVA: Četvrta uzastopna pobeda Rubljova nad Čilićem (FOTO)
Foto: Profimedia

ATP MASTERS SINSINATI

MEDVEDEV ZAKAZAO MEČ PROTIV DIMITROVA: Četvrta uzastopna pobeda Rubljova nad Čilićem (FOTO)

Hurkač zaustavio Mareja, Zverev odigrao prvi susret posle Olimpijskih igara

Objavljeno:

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u osminu finala Mastersa u Sinsinatiju, pošto je pobedio Amerikanca Mekenzija Mekdonalda sa 2:0 po setovima je bilo 6:2 i 6:2. Meč drugog i 64. tenisera sveta trajao je tačno sat vremena. Medvedev će za plasman u četvrtfinale Sinsinatija igrati protiv Bugarina Grigora Dimitrova.

U osminu finala plasirao se još jedan ruski teniser, Andrej Rubljov koji je bio bolji od Hrvata Marina Čilića sa 2:1 u setovima (5:7, 6:3, 6:1). Bila je to četvrta uzastopna pobeda Rubljova nad Čilićem u njihovom petom međusobnom duelu.

Uspešan u drugom kolu bio je i Poljak Hubert Hurkač koji je savladao Britanca Endija Mareja sa 7:6, 6:3. Hurkač će u osmini finala igrati protiv Španca Pabla Karenja Buste. Karen Hačanov nije uspeo da kompletira sjajan dan ruskih tenisera pošto je zaustavljen u drugom kolu od Feliks Ože-Alijasima 2:1 (6:7, 6:3, 6:4).

Argentinac Gvido Pelja slavio je protiv Italijana Fabija Fonjinija 2:0 (6:1, 7:5), dok je Norvežanin Kasper Rud pobedio Amerikanca Rajlija Opelku 2:1 (6:7, 6:0, 7:6).

Aleksandar Zverev odigrao je prvi meč posle Olimpijskih igara, gde je osvojio zlatnu medalju. Nemac je u drugom kolu lako savladao Lojda Herisa iz Južnoafričke Republike 2:0 (7:6, 6:2).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.