KAKVI BOGOVI, HIT! Tipsarević usnimio Novaka, svi gledaju u CRNOGORCE koji su slučajno UPALI U KADAR! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

sjajno

KAKVI BOGOVI, HIT! Tipsarević usnimio Novaka, svi gledaju u CRNOGORCE koji su slučajno UPALI U KADAR! (FOTO)

I, na tom kratkom snimku sa terena koji je na oko 1,8 kilometara od plaže Baošići, nehotice je "uhvatio" jedan vrlo zanimljiv trenutak

Objavljeno: 16:10h

Pred njim je juriš na "kalendarski slem", nešto što u tenisu nije viđeno, jako, jako dugo, pa i ne čudi što i dok vežba - privlači ogromnu pažnju.

Novak Đoković se u Crnoj Gori priprema za juriš naUS Open.

I, dok vredno trenira da bi osvojio i četvrti ovosezonski grend slem, što je u istoriji Open ere "belog sporta" uradio samo Rod Lejver (najpre 1962. a potom i 1969. godine), a pre njega, u muškoj konkurenciji, jedino Don Badž 1937, Nole na primorju izaziva ogromnu pažnju.

Zabeležio je to i Janko Tipsarević.

Naš proslavljeni teniser, koji je karijeru završio 2019. godine, snimao je trening najboljeg na svetu u Herceg Novom.

I, na tom kratkom snimku sa terena koji je na oko 1,8 kilometara od plaže Baošići, nehotice je "uhvatio" jedan vrlo zanimljiv trenutak.

Janko Tipsarević
foto: Printscreen/Instagram

Naime, dok je Nole vežbao za US Open, na obližnjem gradilištu, tačnije na nezavršenoj zgradi koja se nalazi tačno naspram mesta odakle je Đoković servirao - radnici su prestali da rade, popeli se na vrh građevine i pratili kako to najbolji teniser sveta trenira.

Naravno, sam Novak je vrlo ozbiljno pristupio ovim pripremama, i to iz više razloga.

Učinio je to ne samo zbog toga što na Olimpijskim igrama nije osvojio ni zlato, a ni neku drugu medalju, niti samo zbog toga što bi "kalendarski slem" bio kruna dosadašnje karijere, već i zbog činjenice da bi Đoković mogao da izgubi prvo mesto na ATP listi ako "kola krenu nizbrdo" u Njujorku.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.