MEDVEDEV ISKRENO PRIZNAO: Uvek osećate pritisak kada igrate protiv Đokovića
Foto: Profimedia

trudi se da bude najbolji

MEDVEDEV ISKRENO PRIZNAO: Uvek osećate pritisak kada igrate protiv Đokovića

Ruski teniser ima ozbiljne ambicije u nastavku sezone

Objavljeno: 17:06h

Danil Medvedev, prvi nosilac na Mastersu u Sinsinatiju, ima velike ambicije u nastavku sezone i veoma je svestan šta ga čeka već u Njujorku.

Medevedev, koji na startu Mastersa u Sinsinatiju igra sa Makenzijem Mekdonaldom ulogu prvog favorita na predstojećem US openu prepustio je najboljem na svetu Novaku Đokoviću.

- Svaki put kad igrate sa njim vi ste pod pritiskom, da to tako nazovemo. Imate nekih mečeva gde kad izađete na teren, osećate da ste bolji od protivnika i da nema šanse da izgubite taj meč jer osećate da igrate bolje. Protiv Novaka Đokovića to nikad nije moguće - priznao je Medvedev.

Danil Medvedev
foto: Profimedia

Njih dvojica su se do sada sastajali osam puta, skor je 5-3 u korist Novaka.

- Uvek osećate pritisak protiv Đokovića, u svakom poenu koji igrate. Tako je bilo i u Sinsinatiju 2019. godine - dodao je Rus.

Zanimljivo je da Medvedev od tog finala US Opena 2019. godine ima skor 7-1 u finalima. Jedini poraz imao je u februaru u Melburnu i to baš od Novaka Đokovića.

- Sećam se kada sam igrao prvo Masters finale da sam bio srećan zbog toga što igram sa Rafom. Uvek se trudim da dam najbolje od sebe, ali u Melburnu je nešto bilo pogrešno, tako da sam izgubio veoma brzo i veoma lako. Može svakom da se dogodili, ali znam da će za mene iskustvo biti ključ uspeha - zaključio je Medvedev.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.