CICIPAS BEZ GREŠKE, NIŠIKORI OPET POSLE MARATONA: Ispao 11. nosilac!
Foto: EPA Sebastien Nogier

rolan garos. 2. kolo

CICIPAS BEZ GREŠKE, NIŠIKORI OPET POSLE MARATONA: Ispao 11. nosilac!

Amerikanac Rajli Opelka nastavlja odličnu sezonu plasmanom u treće kolo

Objavljeno:

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se danas u treće kolo Frenč opena, pošto je pobedio Španca Pedra Martinesa sa 6:3, 6:4, 6:3.

Meč Cicipasa i Martinesa, petog i 103. tenisera sveta, trajao je gotovo dva i po sata.

U prva dva seta Španac je bio taj koji je prvi stizao do brejka, ali se Cicipas vraćao odmah u narednom gemu. Peti teniser sveta je dvostrukim brejkom poveo sa 4:1 u trećem setu i uspeo je da dobije i taj deo igre i pored toga što se Španac nije predavao.

Cicipas će u narednoj rundi igrati protiv Amerikanca Džona Iznera koji je ranije danas eliminisao srpskog tenisera Filipa Krajinovića.

Japancu Keiju Nišikoriju ponovo je bilo potrebno pet setova za pobedu na Rolan Garosu. Nekadašnji finalista Ju Es Opena slavio je protiv Rusa Karena Hačanova sa 4:6, 6:2, 2:6, 6:4, 6:4 nakon što mu je bilo potrebno pet setova i za trijumf u prvom kolu.

Kei Nišikori
foto: EPA/Andy Rain

Nišikori će u narednom kolu igrati protiv Švajcarca Henrija Laksonena koji je iznenadio 11. tenisera sveta, Španca Roberta Bautistu Aguta.

U treće kolo Rolan Garosa plasirao se i Amerikanac Rajli Opelka pošto je savladao Španca Haumea Munara sa 6:3, 6:2, 3:6, 7:5. Opelka će u narednom kolu igrati protiv pobedika meča Danil Medvedev - Tomi Pol.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.