ONA TO NAJBOLJE ZNA: Ana Ivanović uz Osaku posle kontroverznog povlačenja - TVOJ MIR I ENERGIJA SU NAJBITNIJI!
Foto: EPA/Robert Ghement

razmaženost ili samo ranjivost?

ONA TO NAJBOLJE ZNA: Ana Ivanović uz Osaku posle kontroverznog povlačenja - TVOJ MIR I ENERGIJA SU NAJBITNIJI!

Naomi Osaka je ovim činom podsetila na glavnu manu "generacije Z" iliti "zumera" (osoba rođenih 1997-2012), koju pokazuju i neki milenijalci, a to je razmaženost

Objavljeno:

Naomi Osaka je izazvala pravi skandal odustajanjem sa Rolan Garosa.

Mlada Japanka (23) na terenu igra vrlo zrelo i hladnokrvno i već ima četiri Gren slem titule (po dva Australijan i Ju Es opena). Ipak, priznala je da je zapravo introvertna kao i da loše podnosi svaki intervju sa novinarima, pogotoov pred širokim auditorijumom.

Zbog toga je preskočila pres konferenciju posle pobede u prvom kolu, a organizatori Frenč opena su je upozorili da bi mogla da bude drastično kažnjena, ne samo finansijski, ako to ponovi.

Naomi Osaka
foto: Epa/ CAROLINE BLUMBERG

Ona im je olakšala posao senzacionalnim povlačenjem sa čuvenog turnira, a u zaštitu su joj stali mnogi teniseri i teniserke, uključujući Novaka Đokovića i Serenu Vilijams. Sada se oglasila i Ana Ivanović.

- Čitava ova situacija je prilično haotična, ali tvoja energija i tvoj mir su dve najbitnije stvari u životu, zato nemoj da se izvinjavaš što to štitiš - kazala je bivša srpska teniserka koja se povukla iz tenisa u 29. godini, dugo se mučivši sa pritiskom da ponovi uspeh osvajanja upravo Kupa Suzan-Lenglen.

Bilo je i onih koji su rekli da razumeju Osaku, ali i da je komunikacija sa medijima deo njenog posla. To je istakla prva teniserka sveta Ešli Barti, ali i 20-ostruki Gren slem šampion Rafael Nadal koji je dodao da bez medija ni oni ne bi bili to što jesu.

Naomi Osaka je ovim činom podsetila na glavnu manu "generacije Z" iliti "zumera" (osoba rođenih 1997-2012), koju pokazuju i neki milenijalci, a to je razmaženost.

Naomi Osaka
foto: EPA/Dave Hunt

Imali su lagodnije odrastanje od Federera, Nadala i Đokovića, ali im uvek nešto smeta, a pomenuti trio i u poznim godinama ima veću glad za pobedama od njih.

Japanka je najavila blistavu karijeru, ali sa ovim stavom već znatno sebi umanjuje šanse.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.