ČUVENA HRVATICA VERUJE DA ĆE NOVAK PRESTIĆI RODŽERA I RAFU: Uvek mi bude krivo što ne dobija pažnje koliko i oni!
Foto: Printscreen/YouTube

nema smisla

ČUVENA HRVATICA VERUJE DA ĆE NOVAK PRESTIĆI RODŽERA I RAFU: Uvek mi bude krivo što ne dobija pažnje koliko i oni!

Iva Majoli je istajkla da "skida kapu" svoj trojici

Objavljeno: 21:38h

Iva Majoli je 1997. godine ostvarila najveći uspeh ženskog tenisa za Hrvatsku osvojivši Rolan Garos, pa zna koliko je to teško i divi se 13 trofeja Kupa musketara koliko je prikupio Rafael Nadal.

I to sve u dobu Rodžera Federera i Novaka Đokovića kojima se podjednako divi, ali i ističe da je Srbin nezasluženo najmanje cenjen od članova "velike trojke".

- Uvek mi bude krivo da Novak ne dobija toliko pažnje kao Rodžer i Rafa jer mislim da je genijalna osoba i da pomaže stravično puno mladim generacijama. Rodžer ima svoj imidž i genijalan je sportista i čovek. Svako ima svoje dobre i loše strane. Imam osećaj da bi Novak mogao da ih prestigne po broju Gren slemova. Svi su legende, ono što su u naše doba bili Sampras i Agasi, to su sada njih trojica. Skidam kapu svoj trojici. Ko bi rekao i za Rafu da će toliko Rolan Garosa da osvoji? Ako i sad uspe onda je Supermen - priča legendarna teniserka.

Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer
foto: EPA/Ian Langsdon/EPA/Julien De Rosa/EPA/Dave Hunt

Hrvatica kaže kako iako su velika konkurencija jedni drugima, Rodžer, Rafa i Nole neprestano se međusobno teraju da budu još bolji i podignu nivo igre dodatno.

- Oni su svi jako spremni i kad igraju međusobno izvlače 300 posto jedan od drugog. U Rimu je bio jako tesan meč. Svi su oni tu negde, možda presudi ko ima bolji dan.

Majoli smatra da Novak može da prestigne rekord u Gren slemovima koji trenutno dele Federer i Nadal, uz pomoć njenog sunarodnika, Gorana Ivaniševića.

- Verujem da ima šanse, mlađi je koju godinu od Federera. Žao mi je što ne dobije svaki put ono što zasluži, ali možda to kod njega probudi nešto dodatno pa ga prestigne. Sa Goranom se super povezao. Goran je stvarno profesionalac i genijalan trener, a uz to mu može uneti malo smeha u ekipu i mislim da su super tim. Uz Vajdu koji je tu dugo uz njega. Teško je Novaku, jer igra stalno na stadionu gde 99% publike navija za Rodžera. Treba i te emocije savladati - zaključila je Majoli.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.