NAJBOLJI NA SVETU PODRŽAO JAPANSKU TENISERKU: Saosećam sa Naomi, nadam se da će se brzo opraviti (FOTO)
Foto: AP Christophe Ena

ISKRENO

NAJBOLJI NA SVETU PODRŽAO JAPANSKU TENISERKU: Saosećam sa Naomi, nadam se da će se brzo opraviti (FOTO)

Đokovića u drugom kolu turnira u Parizu očekuje meč protiv Pabla Kuevasa

Objavljeno: 16:28h

Naomi Osaka privukla je dosta pažnje nakon povlačenja sa Rolan Garosa, a celu situaciju prokomentarisao je i Novak Đoković.

- Podržavam je i mislim da je bila jako hrabra, žao mi je što prolazi kroz teško stanje, tako sam čuo, želim joj sve najbolje i nadam se da će se oporaviti. Saosećam sa Naomi, ističem da je njena uloga u našem sportu izuzetno važna, i nadam se da će se brzo opraviti - kratko je prokomentarisao Novak „aferu Osaka“ i dodao:

- Grend Slemovi nastoje da sačuvaju svoj biznis model, i reakcija prema Osaki me nije iznenadila. Navikli smo da dajemo odgovore na pitanja koja su često veoma slična, ali su mediji veoma važna platforma pomoću koje komuniciramo sa našim poklonicima - rekao je Đoković.

Đoković je govorio i o brojnim sastancima paralelne organizacije igrača PTPA poslednjih meseci, podršci igrača i stručnoj i finansijskoj podršci koju organizacija dobija od ciljnih partnera:

- Dobili smo pismenu podršku od strane 80% Top 500 igrača, i veoma sam ponosan na te početne rezultate - izjavio je najbolji teniser planete.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.