NOLE MOŽE SA SRBIJOM DA BRANI PEHAR ATP KUPA: Sada je zvanično! Sve se igra u Melburnu pred Australijan open!
Foto: EPA/Mark Evans

donete su odluke

NOLE MOŽE SA SRBIJOM DA BRANI PEHAR ATP KUPA: Sada je zvanično! Sve se igra u Melburnu pred Australijan open!

Videćemo sada kako će najbolji teniser sveta isplanirati svoju narednu sezonu

Objavljeno: 09:01h

Posle brojnih nedoumica i spekulacija o Australijan openu, ali i narednoj teniskoj sezoni, sada je ta misteraija razrešena.

ATP je objavio kalendar za 2021. godinu i na njoj su potvrđene neke informacije koje su se ranije pojavile, te bi sve trebalo da ide po ovom planu, ukoliko ne dođe ponovo do neke riskantne situacije, naradno.

Tako je ozvaničeno da će se Australijan open igrati od 8. do 21. februara 2021. godine, a kvalifikacije za njega će, kao što se i pričalo, biti igrane na drugom kontinentu, u Dohi od 10. do 13. januara.

Australijan open
foto: EPA

U objavljenom kalendaru je potvrđeno da će se igrati i ATP Kup u Melburnu od 1. do 5. februara, a u gotovo isto vreme igraće se u istom gradu turnir koji se obično igra u Adelejdu, ali je sada premešten na isto mesto gde će biti održan prvi grend slem.

Sva to pomeranja su uzrokovana pandemijom kovid virusa i odlukom australijskih vlasti da je dvonedeljni karantin obavezan za sve koji uđu u zemlju.

Sezona će početi turnirima u Delrej biču i Antaliji (5. – 13. januar), dok se takmičenja u Oklendu i Njujork open ove godine neće održati.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.