SVE PRŠTI OD LUKSUZA! POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST NOVE KUĆE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Platio je 10 miliona evra vilu u Marbelji!
Foto: Printscreen/Corriere.it/EPA/Andy Rain

ovo do sada nije viđeno

SVE PRŠTI OD LUKSUZA! POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST NOVE KUĆE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Platio je 10 miliona evra vilu u Marbelji!

U galeriji možete pogledati gde će uživati i opuštati se porodica srpskog tenisera

Objavljeno: 14:11h

Ne samo srpska i regionalna, nego i svetska javnost bruji poslednjih dana o novoj nekretnini koju je kupio Novak Đoković.

Kao što smo već pisali, španski mediji su potvrdili pisanje Espresa od pre dve i po godine da srpski as planira da pazari luksuznu vilu u Marbelji, koju je česno iznajmljivao za sebe i svoju porodicu, a sada ju je i definitivno kupio.

Luksuzna kuća u mondenskom letovalištu u Španiji, koje najbolji igrač sveta posećuje svake godine, nalazi se u elitnom delu Koste del Sol i komšije su mu neke od najznačajnijih ličnosti sveta i svetskog džet seta poput Vladimira Putina, Džordža Klunija, Kristijano Ronaldo...

foto: Printscreen/Corriere.it

Novak je do sada rentiranje te vile plaćao 10.000 evra nedeljno, a onda je očigledno shvatio da mu se više isplati da ona pređe u njegovo potpuno vlasništvo i za to je platio 10.000.000 evra.

Kako se piše, Novak čak planira i da promeni svoje mesto prebivališta i da se iz Monte Karla prebaci sa porodicom naš u popularno špansko letovalište.

foto: Printscreen/Corriere.it

U međuvremenu mediji su uspeli i da zavire u unutrašnjost ove vile i vide šte će sve imati na raspolaganju srpski teniser. Vila u naselju Sijera Blanka odiše luksuzom na svakom koraku.

U dvorištu se nalazi veliki bazen, teniski teren, prekrasna bašta, obilje prostora za decu, soba za zabavu, kućni bioskop i drugi sadržaji. Postoji devet spavaćih soba, osam kupatila, zatvoreni bazen, nekoliko salona, igraonica sa manjim bazenom, teren za mali fudbal, sala za fitnes, spa, teretana...

1 / 11 Foto: Printscreen/Corriere.it

Što još od nekretnina poseduje Novak?

Stanovi u Majamiju, Monte Karlu, Njujorku, Tivtu, Beogradu i vilu u Sremu kod Pavlovačkog jezera.

Apartman u Monte Karlu ima nestvaran pogled, a Novak je odlučio da zadrži stan u Monaku iako će promeniti prebivalište i preseliti se u Marbelju. Nije poznato za koliko je novca Novak kupio ovaj stan, ali cene stanova na tom području kreću se oko pet miliona evra.

Američki mediji pisali su da je Novak 'iskeširao' i pet miliona evra za dva apartmana u Njujorku, dok je stan u elitnom naselju Majamija, "87. Park" platio šest miliona evra.

Đoković, naravno, poseduje 'ponešto' i u rodnom Beogradu, gde je kupio stan koji ima 100 kvadratnih metara terase s bazenom u elitnom naselju "West 65", koji je navodno platio 545.000 evra.

U Crnoj Gori poseduje stan u tivatskom elitnom naselju Porto Montenegro, koji koristi za krstarenja Jadranom. Prema medijskim napisima, stan vredi oko 2,2 miliona evra.

Vila u Sremu kod Pavlovačkog jezera još je u izgradnji. Kutak porodice Đoković ima 1.200 kvadrata i kupalište, a cene zemljišta u tom mestu su skočile nekoliko puta nakon što je Novak tamo kupio komad zemlje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.