OVO JE OMILJENI BEND SUTKINJE KOJA JE IZBACILA NOVAKA: Njegove reči kriju tajnu koja boli više nego loptica u grlo!
Laura Klark, Foto: Twitter

POTRESNO!

OVO JE OMILJENI BEND SUTKINJE KOJA JE IZBACILA NOVAKA: Njegove reči kriju tajnu koja boli više nego loptica u grlo!

Njen omiljeni bend zove se Zek Braun Bend, a bavi se tematikom depresije, gubitka ljubavi, svojih bližnjih... U pitanju je "kantri" muzika

Objavljeno:

Laura Klark je trenutno jedna od najomraženijih osoba u Srbiji jer je zbog njene reakcije na pogađanje lopticom Novaka Đokovića, Srbin izbačen u osmini finala US opena.

Tačnije, diskvalifikovan je.

Mnogo se pričalo o njoj poslednjih dana, otkrili smo vam prvo njen identitet, pa onda da voli da popije dobru čašicu vina i viskija, i na kraju da ume i razgolićena da se fotografiše u đakuziju samo u brushalteru.

Pisali smo vam i da je, nažalost, ostala bez sina pre više od decenije, kada je nesrećni momak poginuo u saobraćajnoj nesreći, a sada smo iskopali i koja joj je omiljena muzička grupa.

U pitanju je "kantri" izvođač Zek Braun bend, koji se bavi tematikom depresije, gubitka ljubavi, svojih bližnjih...

Njega su kritičari često napadali da su mu tekstovi pesama previše mračni, depresivni, ali im ni on nije ostajao dužan na to. Uvek je odgovarao, braneći svoju muziku.

Nekoliko je njegovih pesama koje su proizvele najveće kontroverze u rodnom Tenesiju. "Ostaviti ljubav iza sebe" je pesma koja je često napadana, a u kojoj se on bavi razvodom od svoje žene sa kojom je bio 12 godina, i koja mu je "podarila" čak petoro dece.

- Verujem, da ja verujem/najteži deo je uvek kada ostaviš ljubav iza sebe/Verujem, da verujem/sve što izgubimo biće poklon vremena/ali najteži deo je da ostaviš ljubav iza sebe - glasi njegov tekst.

Na kritike na konto njega, Zek Braun je odgovarao:

- Nema ništa što ljubitelj kantri muzike ne bi voleo kod ove pesme!

Postoji još jedna njegova pesma, čiji prevod glasi "Neko koga sam znao", bavi se ljudima koji su u depresiji, a koji se u svim svojim nedaćama osećaju kao da su sami.

- Bol i depresija nisu diskriminatorne stvari. Ta pesma govori o meni kada sam se suočio sa delom ličnosti koji zanima gde idem, a ne gde sam bio. Voleo bih da ohrabrim ljude da, kad god imaju neki glas koji im govori da se sa nečim izbore, to je znak snage, i znak da treba da traže pomoć - rekao je očigledno jako emotivni "kantri" pevač Braun.

Dakle. očigledno da je gospođa Klark imala dosta problema u životu, čim joj ovako setna muzika daje priliku da se sa njima suoči. Definitivno reči ovih pesama bole više nego loptica u grkljan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.