BOLESNICI ENGLESKI: Prvo su hteli četiri devojke, a onda su platili i momka iz hotela! (FOTO) (VIDEO)
Nađa Sif Lindal Gunarsdotir, Foto: Printscreen/Instagram

ŽELELI DA SE DOBRO PROVEDU

BOLESNICI ENGLESKI: Prvo su hteli četiri devojke, a onda su platili i momka iz hotela! (FOTO) (VIDEO)

Obojica su zauzeta, Foden čak ima i dete, ali osim što greše dušu, tu ne bi bilo ništa pogrešno da nije koronavirusa i posebnih mera. Englezima je izričito naređeno da ne smeju da dolaze u kontakt s drugim ljudima i da se nalaze praktično u karantinu

Objavljeno: 10:58h

Fil Foden (20) i Mejson Grinvud (18) posuli su se pepelom nakon što su doveli devojke na druženje u hotel što je bilo strogo zabranjeno. Engleska je igrala protiv Islanda u sklopu Lige nacija, a mladom dvojcu je očito bilo dosadno nakon utakmice pa su se htjeli malo zabaviti.

Doznali su za devojke koje su željne druženja i okrenuli su njihov broj. Ubrzo su se u hotelu pojavile dvije plave lepotice. Reč je o Nadiji Sif Lindal Gunarsdotir i njenoj rođaki Lari Klausen. Dvojac je bio nezasit pa su čak hteli četiri devojke, no ostale su odbile da dođu.

Obojica su zauzeta, Foden čak ima i dete, ali osim što greše dušu, tu ne bi bilo ništa pogrešno da nije koronavirusa i posebnih mera. Englezima je izričito naređeno da ne smeju da dolaze u kontakt s drugim ljudima i da se nalaze praktično u karantinu. Ali ajde vi to objasnite mladim reprezentativcima koji su bili željni zabave.

- Upoznali smo se preko interneta. Razmenjivala sam poruke s Mejsonom nekoliko dana pre nego što su stigli ovde. Znali su da moraju u karantin, ali zaključile smo da su, budući da su već na Islandu, bili testirani i da će sve biti u redu - rekla je Nađa koja je dodala da su proveli ugodnu noć, no nije išla u detalje, koje, verujemo, nas sve zanimaju.

Njih dve su se u hotel ušunjale u subotu nakon utakmice protiv Islanda, a jasno je da Foden i Grinvud nisu mogli to da obave bez pomoći. Naime, kako piše The Sun, dvojac je potplatio jednog radnika u hotelu da dovede devojke kod njih i ćuti kao zaliven.

No sav taj plan pao je u vodu nakon što je sve skopčao i shvatio fizioterapeut reprezentacije koji je verovatno video objave na društvenim mrežama pa je prvo zabranio dvojcu da dolazi na doručak iz predostrožnosti, a onda ih je selektor Garet Sautgejt direktnim avionom poslao nazad u Englesku.

Islandska policija im je za nestašluk uručila kaznu od 1600 funti zbog nepoštovanja pravila karantina, no veći problem im je taj što bi mogli izostati s selektorovo spiska za sledeće utakmice.

Dok u Velikoj Britaniji nema čoveka koji ne zna za njih dvojicu, Nađa i Lara su tek iz medija shvatile o kome je reč.

- Žao mi je jer nisam htela da ih stavim u takvu poziciju. Nismo znali da su u karantinu inače ne bismo otišle k njima - rekla je, ako će ko poverovati, Nađa za MailOnline.

- Nismo znali ko su. Čak smo ih i pitale. Ne pratimo fudbal uopšte. Jesmo li se čuli kasnije? Ne, nisu se javili - rekla je ona, a njena rođaka Lara je dodala:

- Nisam znala da ima dete i devojki. Mladi smo i glupi i grešimo.

I Foden i Grinvud su se nakon besane noći posuli pepelom.

- Sad kad sam imao priliku da razmislim o onome što se dogodilo, mogu se svima izviniti zbog neugodnosti koju sam uzrokovao. Bilo je neodgovorno od mene što sam prekršio protokole Covid-19 koji postoje radi zaštite igrača, osoblja i javnosti. Konkretno, želim se izviniti Garetu Sautgejtu što sam ga izneverio kad mi je ukazao veliko poverenje - rekao je Grinvud, mladi igrač Mančester junajteda.

Jedna od devojaka, Nađa, otkrila je da je nekoliko dana ranije počela da se dopisuje sa njim, ali da su one same sebi rezervisale i platile sobu

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.