SAD JE SVE JASNO: Žena zbog koje je NOVAK IZBAČEN s US opena objavila sliku sa NAJVEĆIM RIVALOM ĐOKOVIĆA!
Foto: EPA/jason szenes

da li je to uradila namerno?

SAD JE SVE JASNO: Žena zbog koje je NOVAK IZBAČEN s US opena objavila sliku sa NAJVEĆIM RIVALOM ĐOKOVIĆA!

Ako nije njegova navijačica, onda ga barem simpatiše, s obzirom na sliku koju je objavila na Tviteru

Objavljeno:

Lora Klark je žena koju je Novak Đoković pogodio lopticom i zbog čega je kasnije odlukom organizatora diskvalifikovan sa US opena.

Gospođa iz Kentakija koja je linijski sudija je pala kao pokošena nakon što ju je pogodila u grlo loptica koju je udario srpski teniser posle poena, a koji pritom nije ni gledao u kom pravcu je poslao lopticu i jasno je da nije to učinio namerno, niti toliko jako.

Međutim, gđa Klark je pala kao pokošena i njena reakcija i neki kažu "gluma" su verovatno doprineli da se donese odluka o odstranjivanju srpskog tenisera sa Gren slema na kome je bio najveći favorit za titulu.

Mnogi komentarišu njeno ponašanje i preveliku teatralnost, neki čak i izraze lica koja je pravila nakon što ju je pogodila loptica, na jednoj od slika gde se vidi kako joj se Novak izvinjava, ona posmatra srpskog tenisera kao da je ubica.

Međutim, kada se zagrebe malo po njenom profilu na društvenim mrežama, cela ova priča dobija neki novi smisao i može se shvatiti njeno ponašanje, jer izgleda, ako ne navijačica, onda barem simpatiše Novakovog rivala, Rafaela Nadala.

Tako se na Tviteru hvalila slikama kako je sudila na turniru u Barseloni i to baš na mečevima Rafaela Nadala i kako je oduševljena tim gradom.

S obzirom na to da je Đoković titulom na US openu mogao da se približi Nadalu, koji ne učestvuje na turniru, po broju Gren slem titula, možda je ova gospođa, kada joj se ukazala šansa, shvatila da bi baš ona na ovaj način mogla da pomogne igraču koga simpatiše i postane heroj njegovih navijača.

Ipak, to i dalje ne opravdava Novakovu reakciju i zaista mu nije trebalo da uradi tako nešto i morao je da zna bolje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.