ŽENA ZBOG KOJE JE NOVAK IZBAČEN PRE TRI GODINE BILA U HRVATSKOJ: Evo šta je napisala o LIJEPOJ NJIHOVOJ!
Foto: EPA/jason szenes

bila je u našem komšiluku

ŽENA ZBOG KOJE JE NOVAK IZBAČEN PRE TRI GODINE BILA U HRVATSKOJ: Evo šta je napisala o LIJEPOJ NJIHOVOJ!

Malo je reći da je bila oduševljena dok je boravila blizu Srbije

Objavljeno:

Novak Đoković je diskvalifikovan sa US opena u nedelju uveče.

Organizatori turnira nisu imali milosti prema najboljem teniseru sveta zbog incidenta koji je izazvao kada je u finišu prvog seta pogodio lopticom u vrat linijskog sudiju.

Žena je pala kao da ju je strefio infarkt i izgledalo je kao da ju ju napucao svom snagom, iako nije ni gledao gde je uputio lopticu posle poena i jasno je da nije bilo baš toliko jako, niti je bilo namerno.

Međutim, USTA je strogo poštovala pravila, čemu je doprinela i reakcija sutkinje koju je pogodio srpski teniser i on je izbačen sa turnira, oduzeti su mu bodovi i novac koji je osvojio do ovog momenta.

Iako se isprva identitet ženskog linijskog sudije držao u tajnosti, otkriveno je da je reč o gospođi Lori Klark iz Ovensboroa u američkoj državi Kentaki, što potvrđuje i njen profil na Tviteru.

Ono što možemo videti jeste da je zahvaljujući tenisu gđa Klark dobila priliku da putuje po celom svetu, a u jednom trenutku se čak našla i u našem komšiluku.

Naime, ona je pre tri godine boravila u Hrvatskoj, tačnije na primorju u Dubrovniku i bila je oduševljena prirodnim lepotama i istorijom te zemlje.

- Za fanove "Igre prestola", Dubrovnik! Hrvatska je bomba - napisala je Klarkova uz fotografije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.