VRELA "VUČICA" I DALJE OTKIDA NA NOVAKA, NJEGOV POTEZ JE RASPAMETIO: "Đoković je toliko dobar..." (VIDEO)
Andrea Prisakarju/Novak Đoković, Foto: Profimedia

u ekstazi

VRELA "VUČICA" I DALJE OTKIDA NA NOVAKA, NJEGOV POTEZ JE RASPAMETIO: "Đoković je toliko dobar..." (VIDEO)

Rumunka važi za jednu od najzgodnijih teniserki, bez ustručavanja iznosi svoje mišljenje, a poznata je i po brojnim tetovažama

Objavljeno: 14:23h

Novak Đoković se verovatno ne seća kad je lakše došao do finala nekog grend slem turnira kao sad na Ju-Es openu, u 37. godini života. Svi opasniji rivali su bili u polovini žreba koju je predvodio Karlos Alkaras - Danil Medvedev, Aleksander Zverev, Janik Siner - objekitvno svi kvalitetniji od bilo koga u Novakovom delu.

Srpski as tako nije imao problema ni u polufinalu sa mladim Benom Šeltonom, a njegova partija je oduševila malo uspešnu koleginicu Andreu Prisakarju koja neretko ističe svoju fasciniranost Đokovićem.

Rumunka inače važi za jednu od najzgodnijih teniserki, bez ustručavanja iznosi svoje mišljenje, a poznata je i po brojnim tetovažama - ukupno ima 21, a najponosnija je na tetovažu vučice na levom ramenu.

1 / 6 Foto: instagram.com/iamprisacariuandreea/printscreen

Andrei se posebno dopao Noletov potez koji jedni kritikuju, a drugi veličaju. Posle poslednjeg poena, osvajač 23 grend slema je "telefonirao" pa "spustio slušalicu" Šeltonu - u maniru u kom je upravo levoruki Amerikanac proslavio trijumf nad Frensisom Tijafoom.

- Bez teksta sam. Toliko dobar. Toliko savršen. Toliko neverovatan. Novak Đoković. To je bilo prokleto hladno... Poštovanje i naklon za najboljeg svih vremena (GoaT) - napisala je Prisakarju u retvitu ove situacije.

Bonus video:

01:57

NOVAK JE LAKO IZLAZIO NA KRAJ SA IGRAČIMA POPUT ŠELTONA! Teniski trener: Amerikanac ima DVA ADUTA, ali to za Đokovića nije problem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.