"DA U NEDELJU BUDE 2/2 ZLATA ZA SRBIJU!" Đoković o košarkašima: "Prva stvar kad sam uzeo telefon u ruke..."
Novak Đoković, Foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Panoramic / Profimedia

svim srcem uz "orlove"

"DA U NEDELJU BUDE 2/2 ZLATA ZA SRBIJU!" Đoković o košarkašima: "Prva stvar kad sam uzeo telefon u ruke..."

Đoković se na konferenciji za medije još jednom osvrnuo na Mundobasket

Objavljeno: 09:21h

Novak Đoković je u petak veče izborio deseto finaleJu-Es opena gde će mu rival biti Danil Medvedev koji je donekle iznenadio eliminacijom Karlosa Alkarasa.

Srbin i Rus će reprizu finala iz 2021. igrati u nedelju od 22h po srednjoevropskom vremenu, a ranije tokom dana veliko finale Svetskog prvenstva igraju košarkaši Srbije, protiv Nemačke.

Đoković se na konferenciji za medije još jednom osvrnuo na ovo:

- Fenomenalan rezultat, mnogo sam ponosan na njih. Iz sveg srca navijam kao i cela moja porodica i moj tim i celo okruženje, pratimo, možda ću u nedelju ujutru imati prilike da uhvatim drugo poluvreme, zavisi od toga kada se budem probudio. Jako pomno pratim i danas sam prvu stvar kada sam uzeo telefon u ruke sam proverio da li su pobedili ili nisu - naveo je Novak, a onda dodao:

- Zdušno navijam za njih i pričali smo na početku turnira, malo ko je verovao, više su se ustručavali da ih kritikuju i da govore da su slabi i da neće proći četvrtfinale, ali oni su pokazali timski duh. Video sam njihovo slavlje, video sam kako je zavladala jedna hemija i porodična atmosfera i to je ono što je ključ u svakom sportu, čak i u mom individualnom - izjavio je Đoković.

Srbija - Kanada, Bogdan Bogdanović, Košarkaška reprezentacija Srbije, Nikola Milutinov, Marko Gudurić, Nikola Jović
foto: Dado Đilas

On je siguran da čitava Srbija uz njih i da se nada da će i "Orlovi", ali i on sam, doći do titule - oni u Manili, on u Njujorku.

- Sa mojim timom imamo pozitivnu energiju koja nas nosi i vodi. Cela nacija je iza njih, malo da skinem pritisak sa njih, šta god da su uradili - oni su u mojim očima već postigli već ogroman uspeh. Ja znam kakvi su oni pobednici, pre svega naš kapiten Bogdan, i znam da će ići na zlato i ja im to želim i da u nedelju bude dva od dva za Srbiju - zaključio je Đoković.

Bonus video:

02:53

NOVAK JE PRIVILEGOVAN SJAJNIM ŽREBOM, ALKARAZU JE TEŽE Brajović otkrio: Đoković dobio ŠOKANTNO PITANJE na konferenciji za medije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.