"SAD MOŽETE NA SPAVANJE" Španci nesportski ometali Medvedeva, Rus im odgovorio u svom stilu! (VIDEO)
Danil Medvedev, Foto: EPA/Will Oliver

uživa u ovome

"SAD MOŽETE NA SPAVANJE" Španci nesportski ometali Medvedeva, Rus im odgovorio u svom stilu! (VIDEO)

Prvo je Danil dobio ovacije zbog lepih reči o navijačima, ali onda i zvižduke

Objavljeno:

Danil Medvedev je prvo Ju-Es open finale igrao 2019. kada je tesno izgubio od Rafaela Nadala, ali je partijom prikazanom tad ponovo "kupio" američku publiku sa kojom je ranije tokom turnira ušao u sukob.

Dve godine kasnije veliki deo publike na "Artur Ešu" je pomogao Rusu da sa 3:0 savlada Novaka Đokovića, a uglavnom je uživao i u sinoćnom trijumfu nad Karlosom Alkarasom (3:1) kojim je izborio novo finale u Njujorku.

Međutim, Medvedev je imao i zamerke na deo španskih navijača kojima je odgovorio u svom stilu - i na terenu i u intervjuu posle meča.

- Moram da budem iskren - publika je bila apsolutno neverovatna većeras. Odigrali smo neke lude poene i osetio sam, nazovimo to "ljubav", za obojicu - rekao je Danil i dobio ovacije, ali je sledećim rečima izazvao i zvižduke:

- Jedino što je hiljadu španskih navijača na 5:3 vrištalo između prvog i drugog servisa. To nije bilo baš lepo, ali pretpostavljam da su bili očajni i srećan sam što im nije pomoglo, pa sad mogu na spavanje - rekao je Medvedev.

Bonus video:

01:57

NOVAK JE LAKO IZLAZIO NA KRAJ SA IGRAČIMA POPUT ŠELTONA! Teniski trener: Amerikanac ima DVA ADUTA, ali to za Đokovića nije problem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.