RAZAPELI ĐOKOVIĆA ZBOG PROSLAVE: "Zbog ovog Noleta NIKAD neće voleti kao Rafu i Rodžera, PATETIČNO", "Zašto, brate"
Hladan pozdrav: Ben Šelton i Novak Đoković, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

au

RAZAPELI ĐOKOVIĆA ZBOG PROSLAVE: "Zbog ovog Noleta NIKAD neće voleti kao Rafu i Rodžera, PATETIČNO", "Zašto, brate"

Potpuno nepotrebna proslava Đokovića (36) posle pobede nad Šeltonom (20) koji je igrao najveći meč svoje karijere pred domaćom publikom i nijednom nije pokazao nepoštovanje prema njemu - napisao je poznati novinar

Objavljeno: 11:27h

Novak Đoković se našao na udaru dela medija i navijača zbog imitiranja proslave Bena Šeltona nakon što je pobedio Amerikanca u polufinalu Ju-Es opena.

Nole je simulirao telefoniranje pa spuštanje slušalice čime je simbolično poslao poruku da je okončao nastup Šeltona u Njujorku nakon čega je usledio vrlo hladan pozdrav na mreži.

- Svidela mi se Benova proslava. Pomislio sam da je veoma originalna i iskopirao sam ga. Ukrao sam mu radovanje! - rekao je Novak posle meča.

Šelton je rekao da mu ovo laska, ali da nije video taj detalj odmah, što zvuči neiskreno pošto je na mreži vrlo hladno čestitao Đokoviću i delovalo je da se baš uvredio.

A navijači i mediji? Deo je naravno napao Novaka, a njegovi fanovi ga brane.

- Patetično. Zbog ovoga Noleta nikad neće gledati kao Rafu ili Rodžera. Ne želi da bilo ko uspe sem njega. Ruganje svom protivniku je nepotrebno, voli da ga gledaju kao negativca i ne dâ da bilo ko drugi uživa u svojim proslavama a da ga ne izvrgne ruglu - napisao je jedan jutjuber.

- Po mom mišljenju, potpuno nepotrebna proslava 36-godišnjeg Đokovića posle pobede nad 20-godišnjim Šeltonom koji je igrao najveći meč svoje karijere pred domaćom publikom i NIJEDNOM nije pokazao nepoštovanje prema njemu - napisao je novinar Gaspar Lansa.

- Da li je ovo zaista bilo neophodno? - zapitao se poznati novinar Kristofer Kleri.

Navijači se pitaju "Zašto, brate?" i tvrde da je ovo potez "ispod klase" a da nije prvi Đokoviću. Jedan tviteraš je napisao kako se "nada da će Kalros (Alkaras) da ispraši Đokovićevu arogantnu gu*icu".

Ništa od toga. I on je zaboravio koliko je Danil Medvedev dobar na tvrdoj podlozi...

Bonus video:

01:57

NOVAK JE LAKO IZLAZIO NA KRAJ SA IGRAČIMA POPUT ŠELTONA! Teniski trener: Amerikanac ima DVA ADUTA, ali to za Đokovića nije problem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.