KAO JOVIĆ BRUKSU: Đoković spustio "slušalicu" Šeltonu, zato je Amerikanac OVAKO reagovao na mreži! (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

kako žanješ...

KAO JOVIĆ BRUKSU: Đoković spustio "slušalicu" Šeltonu, zato je Amerikanac OVAKO reagovao na mreži! (VIDEO)

Šelton je rekao da to nije ni video odmah iako njegova reakcija na mreži sugeriše drugačije

Objavljeno: 09:19h

Novak Đoković je odmah nakon poslednjeg poena protiov Bena Šeltona u polufinalu Ju-Es opena trijumf proslavio na neuobičajen način, a on je izazvao jake reakcije navijača.

Naime, Srbin je desnom rukom simulirao telefoniranje a onda spustio "slušalicu". Potom se na mreži sreo sa Amerikancem, ali usledio je hladan pozdrav.

Razlog je što je ovo njegova proslava a Đoković mu je "prekidanjem veze" simbolično obeležio kraj nastupa na Ju-Es openu.

Sve je podsetilo na potez Nikole Jovića nakon pobede košarkaša Srbije nad Kanadom na Svetskom prvenstvu, pošto je mladi Srbin takođe iskopirao slavlje Dilona Bruksa koji je boksovao u svlačionici posle eliminisanja Slovenije.

- Što se tiče radovanja, ukrao sam Benu radovanje! Sviđa mi se ta proslavlja i jednostavno sam je ukrao! - rekao je Novak posle meča.

Šelton je rekao da to nije ni video odmah iako njegova reakcija na mreži sugeriše drugačije. Čak kaže da mu laska potez osvajača 23 grend slem titule.

- Ne volim kad mi ljudi na društvenim mrežama govore kako bi trebalo da slavim ili tugujem. Znate, ako ste pobedili, možete da slavite kako god želite. Dok sam odrastao, naučio sam da je imitacija oblik laskanja i to je sve što imam da kažem o tome - rekao je mladi Amerikanac.

Bonus video:

06:25

ĐOKOVIĆ UNIŠTIO FRICA I PUBLIKU: Novak uz skandalozno ponašanje publike nije dao ni gram šanse Amerikancu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.