NOVAK BRZO OPRAŠTA: Još jednom pokazao veličinu, na svoj način pozdravio publiku u Londonu! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: John Patrick Fletcher/Action Plu / Actionplus / Profimedia

SJAJAN GEST

NOVAK BRZO OPRAŠTA: Još jednom pokazao veličinu, na svoj način pozdravio publiku u Londonu! (FOTO)

Šta se sve dešavalo tokom meča protiv Janika Sinera može se nazvati sve samo ne gospodskim manirima

Objavljeno: 18:50h

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković još jednom je pokazao svoju veličinu posle plasmana u veliko finale Vimbldona, a pošto je savladao Janika Sinera u tri seta na Centralnom terenu - 3:0 (6:3, 6:4, 7:6).

Šta se sve dešavalo tokom meča i na koji način ga je publika ometala u ključnim poenima, može se nazvati sve samo ne gospodskim manirima.

Uzikivali su na sve moguće načine, pominjali Rafu, radovali se kod promašenih prvih servisa, a onda im je Novak pokazao da obrišu suze. Ali kada su se smirile emocije, prešao je Novak Đoković preko svega toga i došao do iste te publike i zaista pokazao da je najveći.

A onda im je Novak pokazao da obrišu suze. Ali kada su se smirile emocije, prešao je preko svega toga i došao do iste te publike i zaista pokazao da je najveći.

Nakon što je dao izjavu zvaničnom spikeru meča, prišao je tribinama kako bi podelio autograme i fotografisao se sa onim najmlađima.

Novak Đoković
foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Đoković sada mirno može da se sprema za finale koje se igra u nedelju, a rival srpskom teniseru biće bolji iz meča Karlos Alkaras - Danil Medvedev.

BONUS VIDEO:

00:05

Francuskinja luda za Novakom

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.