'PEDOFIL', 'PRLJAVI DUŠAN', 'GUBITNIK' - Lajović dobija NAJBOLESNIJE uvrede i zo ZBOG OVOGA?!
Dušan Lajović, Foto: ANTHONY WALLACE / AFP / Profimedia

ODVRATNO

'PEDOFIL', 'PRLJAVI DUŠAN', 'GUBITNIK' - Lajović dobija NAJBOLESNIJE uvrede i zo ZBOG OVOGA?!

"Da je Lajović sad ispred mene, uradio bih mu nezamislive stvari" - jedan je od jezivih komentara

Objavljeno: 13:22h

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo danas da se plasira u finale kvalifikacija na mastersu u Indijan Velsu, pošto je predao meč američkom igraču Tenisu Sandgrenu pri rezultatu 2:6, 1:4.

Lajović, 71. igrač sveta, u prvom setu pretrpeo je dva brejka, dok su u drugom setu viđena tri brejka, od čega je dva napravio 224. igrač na ATP listi.

Teniseri su na terenu proveli 54 minuta, kada je Dušan morao da preda. On je bio bolestan prethdonih dana, preneo je novinar Saša Ozmo, ali nažalost, kao što je neretko slučaj kada favorit pred meč, usledile su brojne strašne uvrede na Lajovićev račun od strane kladioničara.

- Dušan Lajović je pedofil - stoji na verifikovanom profilu "The Gambling Tailor" čiji vlasnik je navodno stručnjak za klađenje u tenisu i navijač Novaka Đokovića.

Uvreda je pregršt: "Lajović je je**ni gubitnik", "Mrzim prljavog Dušana", "Da je Lajović sad ispred mene, uradio bih mu nezamislive stvari", "Mala ku*ka koja se predaje"....

Sandgren će za plasman u glavni žreb Indijan Velsa igrati protiv australijskog igrača Rinkija Hidžikate (130. na ATP listi).

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.