ĐOKOVIĆ "FURA" SAT KOJI VREDI PRAVO BOGATSTVO: Ali, Noletov BIG BANG je daleko od najskupljeg na rukama sportista!
Novak Đoković, Foto: Stefan Stojanović

luksuz

ĐOKOVIĆ "FURA" SAT KOJI VREDI PRAVO BOGATSTVO: Ali, Noletov BIG BANG je daleko od najskupljeg na rukama sportista!

Teren je bio pun novinara i fotoreportera, i domaćih i stranih, a među detaljima koji nisu promakli oku objektiva je bio sat na Novakovoj levoj ruci

Objavljeno: 11:18h

Novak Đoković se u sredu popodne posle treninga na terenu TC "Novak" na Dorćolu stavio na raspolaganje medijima i detaljno govorio o Australijan openu, povredi, povratku na broj, rekordu, turneji po Americi...

Teren je bio pun novinara i fotoreportera, i domaćih i stranih, a među detaljima koji nisu promakli oku objektiva je bio sat na Novakovoj levoj ruci.

1 / 8 Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

U pitanju je sat švajcarske marke Ublo, Đokovićevog sponzora od avgusta 2021. koji je ostao uz najboljeg tenisera sveta i tokom australijske sage prošlog januara.

- Novak Đoković je svoja ličnost. Ne možemo komentarisati nijednu njegovu ličnu odluku. Ublo će nastaviti svoje partnerstvo sa svetskim teniserom broj 1 - jasno su poručili usred zavrzlame oko deportacije i (ne)vakcinisanosti srpskog tenisera.

Prethodno je Nole bio model Seika, ali su saradnju prekinuli januara 2021.

Sat koji Novak nosi sve vreme od početka saradnje sa Ubloom je "Hublot Big Bang Meca-10 ceramic" čija poleđina kućišta sa titanijumskim zavrtnjima je od 18-karatnog kraljevskog zlata i safirnog kristala. Plavo pozlaćeni mostovi su uglačani rodijumskim balansom.

Novak Đoković, Sat Novaka Đokovića
foto: Stefan Stojanović/Kurir

"Hublot Big Bang Meca-10 ceramic" je moguće kupiti i u slobodnoj prodaji. Na zvaničnom sajtu kompanije Ublo košta 19,000 britanskih funti, odnosno 21,574 evra, odnosno 2,531,063 dinara.

Papreno, je l' da? Ipak, ovaj sat je daleko jeftiniji od onih kojima su neki drugi sponzori darivali vrhunske sportiste, da im budu promoteri.

Tako je neporaženi bokserski šampion i neporaženi šampion u razmetanju, Flojd Mejveder (nadimak "Novac") imao sat od čak 18 miliona dolara (Jacob & Co. Billionaire Watch) koji je bio ukrašen dijamantima, dok je recimo Rafael Nadal nosio "Rišar Mil" vredan 725.000 američkih novčanica.

Još skuplji ručni časovnik poseduje Serena VIlijams, pa je njen "Audemars Piguet Diamond Outrage" vredan 1,2 miliona dolara, prema podacima "Biznis Insajdera".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.