HAOS PRED US OPEN, "NOVAČE PA NE MOŽE BRE TAKO"! Britanac ružno optužio Đokovića, ŽESTOKO GA JE ISPLJUVAO (FOTO)
Foto: YOUTUBE/US OPEN TENNIS CHAMPIONSHIPS/AUSTRALIAN OPEN/SCREENSHOT

ludilo

HAOS PRED US OPEN, "NOVAČE PA NE MOŽE BRE TAKO"! Britanac ružno optužio Đokovića, ŽESTOKO GA JE ISPLJUVAO (FOTO)

Novak Đoković je na meti kritika uoči US Opena.

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković čekaće do poslednjeg momenta i u slučaju da se pravila za ulazak za nevakcinisane u SAD ne promene - odlučiće da se povuče sa US Opena.

To je od početka bio plan, međutim postoji i grupa onih kojima je zasmetao. Prvo je Novaka Đokovića napao "dežurni hejter" američki novinar Ben Rotenberg, dok je sada protiv srpskog tenisera i njegov britanski kolega Lijam Broudi, koji mora da igra kvalifikacije i za to krivi šampiona Vimbldona.

"Trebalo bi da postoji pravilo protiv kasnog povlačenja sa grend slem turnira kada znate da nećete igrati", napisao je ogorčeni teniser iz Velike Britanije koji je i ranije znao da "pecne" Đokovića.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Zbog ovih reči na njega su "skočili" navijači Novaka Đokovića koji su mu objasnili da je to apsolutno njegovo pravo, međutim potom je Broudi insistirao na tome da se "njegov svet ne vrti oko Srbina", ali je sasvim jasno da je upravo na njega mislio - jer niko drugi ne čeka poslednji trenutak za US Open da se povuče.

"Voleo bih da me Novakovi navijači puste na miru, ne razumem zašto me njegovi botovi napadaju za nešto što je potpuno razumno, a ne radi se o Đokoviću", dopisao je Broudi.

US open, Novak Đoković
foto: EPA/Jason Szenes

Britanac je inače prošao prvo kolo kvalifikacija za US Open i nada se da će se naći na glavnom žrebu, a tamo neće biti gotovo sigurno Novaka Đokovića koji će se najverovatnije u toku današnjeg dana oglasiti i potvrditi da će zbog pravila o ulasku u SAD propustiti turnir.

Podsetimo, US Open počinje 29. avgusta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.