NIŠTA OD GLAVNOG ŽREBA! Olga makar uzela set, Nikola nije uspeo ni toliko!
Olga Danilović, Foto: Profimedia

US OPEN, KVALIFIKACIJE!

NIŠTA OD GLAVNOG ŽREBA! Olga makar uzela set, Nikola nije uspeo ni toliko!

Milojević je bio jedini predstavnik naše zemlje u muškom singlu u borbi za ulazak u glavni žreb turnira u Njujorku

Objavljeno: 07:33h

Dok tinja neosnovana nada da bi Novak Đoković nekim čudom mogao da zaigra na US openu, slabije rangirani srpski igrači započeli su kvalifikacije u Njujorku, a ima i onih što su ih već i okončali, poput Nikole Milojevića. Od njega je u prvom kolu bolji bio Maks Pursel iz Australije 2:0 (6:0, 6:4).

Pursel je potpuno dominirao u prvom setu, ne dozvolivši srpskom igraču niti jednu gem loptu?! U drugom se Milojević trgao, imao prednost od 4:2 i kontrolu igre, međutim ponovo ga je stigla 'žuta minuta'. Dozvolio je brejk za 3:4, potom i zjednačenje i potpuni preokret.

Nikola Milojević
foto: Profimedia

Nikola Milojević bio je jedini predstavnik naše zemlje u muškom singlu u kvalifikacijama.

Za razliku od svog kolege, Olga Danilović uspešno je započela svoj meč protiv Lizet Kabrere poreklom sa Filipina, dobila prve deo igre sa 6:4, da bi u nastavku podbacila. Posebno u drugom setu, gde je prva došla do brejka i prednosti od 4:2. Do kraja, međutim, Olga čak tri puta gubi gem na svoj servis i Australijanka dolazi do izjednačenja - 7:5.

Psihološki poljuljana srpska teniserka u odlučujući set ulazi tako što gubi prva dva servisa, rivalka lako dolazi do 4:0 i rutinski rešava meč u svoju korist - 6:3.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.