KIRJOSA NIJE BRIGA ŠTO JE IZGUBIO U FINALU: Nik se posle finala ludo provodio, a tek šta je radila njegova devojka!
Nik Kirjos, Foto: Profimedia

udario brigu na veselje

KIRJOSA NIJE BRIGA ŠTO JE IZGUBIO U FINALU: Nik se posle finala ludo provodio, a tek šta je radila njegova devojka!

Inače, Kirjosov brat je dan pred finale Vimbldona dao jedna intervju u kom je priznao da je pomenuta Kostin Haci najzaslužnija što se Nik vratio na pravi put

Objavljeno:

Australijskom teniseru Niku Kirjosu očigledno nije toliko teško pao gubitak finala Vimbldona od Novaka Đokovića, jer je u nedelju veče napravio zabavu u jednom noćnom baru!

Kirjos je u noćni provod otišao sa devojkom Kostin Haci i sestrom Halimaks, a upravo njih dve su na svojim Instagram profilima podelili detalje sa žurke.

Sam teniser je i u klubu nosio crvenu kapu, popularnu Džordanku, koju je stavio na glavu odmah posle gubitka finala. Na taj način je još jednom prekršio pravilo Vimbldona i kažnjen je sa 3.000 funti.

Međutim, ni ta, ali ni ostale kazne koje je plaćao, neće biti neki preterani udar na njegov džep s obzirom na to da je Australijanac plasmanom u finale zaradio 1.050.000 funti.

Nik Kirjos
foto: printscreen/instagram/ kyrgios_halimah

Kostin je, s druge strane, na sebi imala bež blejzer i suknju, kao i belu majicu, dok je Kirjosova sestra "ludovala" sa flašama alkohola u plavoj haljini.

Inače, Kirjosov brat je dan pred finale Vimbldona dao jedna intervju u kom je priznao da je pomenuta Kostin Haci najzaslužnija što se Nik vratio na pravi put.

Podsetimo, Kiros je Kostin upoznao na jesen prošle godine tako što je video njenu figuru na Instagramu. Par se u međuvremenu verio, a teniser je čak kupio i stan u Sidneju da zajedno žive - iako je čitav život proveo u Kanberi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.