JELENA ĐOKOVIĆ UDARILA NA NOVAKOVOG MRZITELJA: Nije htela više da ćuti, branila ga kao lavica! (FOTO)
Jelena Đoković, Foto: Profimedia

POSTAVILA GA NA SVOJe MESTO

JELENA ĐOKOVIĆ UDARILA NA NOVAKOVOG MRZITELJA: Nije htela više da ćuti, branila ga kao lavica! (FOTO)

Supruga najboljeg srpskog tenisera ušla u raspravu sa Benom Rotenbergom

Objavljeno: 23:59h

Kritičar Novaka Đokovića Ben Rotenberg nastavio je sa provokacijama, a supruga srpskog tenisera Jelena nije želela više da ćuti i javno ga je postavila tamo gde mu je mesto.

Rotenberg je ponovo pričao o vakcinaciji i Novaku i spomenuo je da bi Vimbldon mogao "da bude poslednji grend slem za Đokovića ove godine zbog odluke da se ne vakciniše i da je zbog toga postao zaštitni znak antivaksera".

Ben Rotenberg
Ben Rotenbergfoto: Printscreen/youtube/ATP Tour

- Izvinjavam se. Samo želim da naglasim da si ga ti obeležio kao osobu koja je zaštitni znak antivaksera iz kog god razloga. On je odgovorio o odluci koju je doneo za svoje telo - napisala mu je Jelena.

Ubrzo je na to stigao i Benov odgovor koji se delom pravdao, a delom napao srpskog igrača.

- Razumem da je to njegov izbor, ali kažem da mu odluka da se ne vakciniše limitira učešće na turnirima. Zbog svega toga je postao ikona antivakserskih pokreta. Video sam to direktno u Australiji - poručio je Rotenberg.

Rasprava je ubrzo nastavljena sa novim Jeleninim odgovorom.

- Kreiraš veoma osuđujući narativ koji tebi odgovara. On je izabrao ono što je najbolje za njegovo telo. Ako ne igra zato što je doneo tu odluku, onda to prihvata.

Zatim se opet javio Ben.

- Mogu da prihvatim to što je osuđujuće, ali verujem da svaki građanin, posebno javna ličnost ima dužnost da se ponaša u skladu sa javnim zdravljem i da šalje određene poruke tokom pandemije. Kao neko ko je pratio Novaka dugo i ko zna koliki je njegov šampionski uticaj, razočarao me je nebrojeno puta. Možda je to osuđujuće, ali su te stvari važne - odgovorio je Rotenberg.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.