KIRJOSOVA MAJKA SE OBRATILA NOVAKU ĐOKOVIĆU NAKON ŠTO JOJ JE POBEDIO SINA: Šok i neverica, ovo su njene REČI!
Novak Đoković i Nik Kirjos, Foto: Profimedia

pohvala za srbina

KIRJOSOVA MAJKA SE OBRATILA NOVAKU ĐOKOVIĆU NAKON ŠTO JOJ JE POBEDIO SINA: Šok i neverica, ovo su njene REČI!

Nil zbog zdravstvenih problema nije u mogućnosti da uživo gleda mečeve, ali je videla govor šampiona Vimbldona koji je nije ostavio ravnodušnom

Kirjosova majka poslala dirljivu poruku Novaku Đokoviću: "Hvala ti..."

Objavljeno:

Novak Đoković je pobedio Nika Kirjosa sa 3:1 u finalu Vimbldona i došao do svog 7. pehara na najprestižnijem turniru u tenisu, a ukupno do 21. u karijeri.

Tokom istorije Novak i Nik nisu bili u najboljem odnosu, ali se sve to promenilo posle Australije ove godine, kada je Kirjos bio jedan od retkih koji je podržao Novaka kada je cela Australija ustala protiv njega.

Sada se već može reći da su postali i prijatelji, a to se videlo i tokom ceremonije dodele pehara, kada su na obe strane viđene lepe reči o rivalu.

Đoković je nahvalio Nika rekavši da će se sigurno vratiti u Grend slem finale, a ta poruka dirnula je i njegovu majku Nil, koja zbog zdravstvenih problema ne može da gleda uživo mečeve svog sina, ali je kasnije videla poruku srpskog tenisera, kome se obratila putem Instagrama.

- Hvala ti za toliko lepih reči i poruka podrške za našu porodicu, a posebno za Nika, zaista cenimo to. Nik je bio izuzetno dobar i preponosna sam na njega. Ne mogu da dočekam da ga zagrlim - napisala je Nil Kirjos uz fotografiju na kojoj Đoković ćaska sa njenim sinom koji se smeje posle dodele trofeja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.