PRVI SUSRET RAFE I NOVAKA OD ČETVRTFINALA GAROSA: Đoković ispratio Nadala pa trenirao sa Hrvatom! (FOTO)
Pozdrav Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, Foto: Profimedia

srdačno?

PRVI SUSRET RAFE I NOVAKA OD ČETVRTFINALA GAROSA: Đoković ispratio Nadala pa trenirao sa Hrvatom! (FOTO)

Obojica su se u skladu sa svojim godinama odlučili za minimalnu pripremu za Vimbldon na kom Srbin brani titulu i na kom sa Špancem može da se sretne tek u finalu jer su njih dvojica prvi i drug nosilac muškog singla

Objavljeno:

Rafael Nadal i Novak Đoković su imali prvi susret posle četvrtfinala Rolan Garosa početkom meseca kada je Španac, prvi put kao autsajder u jednom meču na Frenč openu, pobedio 3:1 i kasnije došao do svog 14. "Kupa musketara" a 22. grend slem trofeja.

Obojica su se u skladu sa svojim godinama odlučili za minimalnu pripremu za Vimbldon i odabrali učešće na egzibicionom turniru "Đorđo Armani tenis klasik" u Hurlinhemu.

1 / 6 Foto: EPA/Tolga Akmen

Nakon toga, Rafa je, zajedno sa Mateom Beretinijem, dobio čast da prvi put u istoriji Vimbldona trenira na centralnom terenu Old Inglend klaba, pre takmičenja.

Rafael Nadal, Mateo Beretini
foto: Profimedia

Ovako je odlučeno ove godine da bi se teren tako bolje utabao za predstojeće singl i dubl turnire u obe konkurencije.

Odmah nakon Nadala i aktuelnog vicešampiona Vimbldona, na teren su došli Novak Đoković i Marin Čilić, pa je usledio pozdrav Noleta i Rafe.

Srbin brani titulu u Londonu a sa Špancem može da se sretne tek u finalu jer su njih dvojica prvi i drug nosilac muškog singla.

(Espreso)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.