NOVAKU SE NIJE DOPALO: Đoković se ovog pribojava na Vimbldonu!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

sve ok, ali...

NOVAKU SE NIJE DOPALO: Đoković se ovog pribojava na Vimbldonu!

Treći teniser sveta je bio vrlo ubedljiv u svom prvom meču na travi ove sezone

Objavljeno:

Novak Đoković i Feliks Ože-Alijasim govorili su nakon egzibicionog duela u Hurlinhemu.

Treći teniser sveta je bio vrlo ubedljiv u svom prvom meču na travi ove sezone.

Aktuelni šampion Vimbldona je izrazio oduševljenje "Đorđo Armani tenis klasikom" i mestom za igranje, ali se požalio na jednu stvar.

Novak Đoković
foto: EPA/Tolga Akmen

- Prvi put sam u Hurlinhemu. U stvari, obilazio sam ceo klub 20 minuta pre nego što sam ušao na teren. Bio sam veoma impresioniran i zadivljen onim što sam video. Bilo je to jedno od najlepših mesta na kojima sam ikada igrao i koje sam ikada video. Jedva čekam da se vratim za nekoliko dana. Hvala Feliksu na izlasku na teren - želim mu puno sreće sledeće nedelje na Vimbldonu. Nadamo se da neće biti tako vetrovito kao danas. Nije bilo zabavno servirati u ovakvim uslovima - rekao je Đoković, mada se mnogo bolje snašao nego Kanađanin čiji servis je bio neprepoznatljiv.

Dvadesetjednogodišnji Ože-Alijasim je čestitao Srbinu i priznao da je Novak bio bolji.

Feliks Ože-Alijasim
foto: EPA/Sander Koning

- Bio je mnogo bolji od mene sigurno. Bio je to težak dan na terenu. Bio je fokusiran, igrao je dobro. Imao sam dosta problema sa servisom. Osećao sam da Novak dobro udara loptu i dobro vraća još od prvog gema. Da li su Novak i Rafa još uvek dva igrača koje tek treba pobediti? Da, mislim da je tako. Sport je evoluirao i ova generacija igra jako dugo. Nadam se da će i moja još dugo igrati. Definitivno još uvek možete da vidite da je Novak u formi kao i svi igrači na turneji i na žrebu na Vimbldonu. S obzirom na to da je branilac titule, on je jedan od najboljih igrača u istoriji na travi, verovatno je jedan od favorita sa Rafom - poručio je Ože-Alijasim.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.