MEKINRO SAMO ŠTO NE ZAPLAČE KAD PRIČA O FEDERERU: "On je najdivniji igrač kog sam gledao, ŽIVA LEGENDA!"
Rodžer Federer i Džon Mekinro, Foto: EPA/Michael Dodge

malo je reći očaran

MEKINRO SAMO ŠTO NE ZAPLAČE KAD PRIČA O FEDERERU: "On je najdivniji igrač kog sam gledao, ŽIVA LEGENDA!"

"Dvadeset godina, ali morate gledati pozitivnu stranu"

Objavljeno:

Istorija će biti ispisana na narednom londonskom gren slemu, Vimbldon će prvi put proteći bez svoje ikone i najvećeg miljenika navijača, legendarnog Rodžera Federera, koji, od 1999. godine do danas, nije propustio nijedan znameniti "All England Club" turnir.

Mnogima će biti neobično, čudno, za mnoge će biti prazno, ali život ide dalje, dolaze neka nova imena, tu su još uvek neki stari asovi koji će nastaviti da uvesaljavaju englesku vlastelu.

Rodžer Federer
foto: Profimedia

Tako rezonuje i slavni Džon Mekinro, ne treba tugovati za Rodžerom već se osetiti privilegovano i zahvalno što se takav as pojavio i što je bio toliko dugovečan u Londonu - duže od dve decenije. Podsetimo, Rodžer je svoju vimbldonsku karijeru počeo juniorskom titulom 1998. godine, već naredne je debitovao među seniorima, a ostalo je, kažu, istorija.

- Dvadeset godina, ali morate gledati pozitivnu stranu - kaže Mekinro, pritom dodaje:

SVE SE OKRENULO PROTIV ĐOKOVIĆA! Politika, ATP i ceo univerzum!

- U tih dvadeset i "kusur" godina imali ste toliko prilika da gledate Rodžera, da uživate u igri i pobedama tog momka. Dakle, moramo da se nadamo da je zadovoljan i srećan šta god da odluči. Ima 40 godina. Dogurao je ovoliko daleko. To je neverovatno - svaka Džonova reč je oda Švajcarcu, prenosi Rojters.

Džon Mekinro
foto: EPA/SALVATORE DI NOLFI

Rodžer je, podsetimo, osam puta dizao trofej na Vimbldonu, ove godine ga preskače, ali ne planira da stavlja tačku na karijeru - najavio je povratak za 2023. godinu. Prethodno, u septembru, igraće egzibiciono sa Rafaelom Nadalom u Lejver Kupu u Londonu, a istog meseca i u rodnom Bazelu.

OVO JE NAJVEĆI FEDEREROV PAD! Navijači u neverici, ATP pokušao da ga zaštiti... Penzija pokucala na vrata!

- Rodžer Federer je živa legenda, to svi znamo. On je ono što želite da vaše dete bude kad odraste. On je najdivniji igrač kog sam imao prilike da gledam. Idolizovao sam roda (Lejvera), a Rodžer je njegova napredna verzija - sipao je pohvale Mekinro za Švajcarca.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.