NOVA ŠOK IZJAVA PERESA: "Odj**ao je devojku zbog modela - dok mu Murinjo nije rekao s kim je spavala!" (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram/@aidayespica27official

zapaljivi snimci

NOVA ŠOK IZJAVA PERESA: "Odj**ao je devojku zbog modela - dok mu Murinjo nije rekao s kim je spavala!" (FOTO)

Inače, neimenovani izvor iz Reala je o ovome pričao još 2013. za tamošnje medije i poznato je o kojoj devojci i kom modelu je reč

Objavljeno: 18:33h

Audio snimci koji su se pojavili u javnosti i u kojima predsednik Real Madrida Florentino Peres žestoko vređa bivše igrače i trenere i dalje privlače dosta pažnje.

Prvo su se pojavili oni u kojima su mete legende kluba, Raul i Kasiljas, a onda Portuglaci - Ronaldo, Koentrao i trener Murinjo, pa opet članovi "Galaktikosa", Guti i Figo...

Florentino Perez
foto: EPA/Yoan Valat

Na novom snimku koji se pojavio (nastao 15. oktobra 2012.) Peres govori o dolasku nemačkog fudbalera Mesuta Ozila u Real 2010. godine.

- Kada je Ezil došao u Madrid, tadašnju devojku je zamenio modelom iz Milana. Bila je sa njim sve dok mu Murinjo nije rekao da je ta devojka spavala sa svim igračima i trenerima Intera i Milana - navodne su Peresove reči.

Mesut Ozil
foto: EPA/Neil Hall

- Ozil je imao 21 godinu kada je stigao kod nas. Imao je devojku, ali je brzo upoznao noćni život i promenio je svoj stil života. Odje*ao je devojku i zamenio ju je modelom iz Milana. Unajmljivao je privatni avion, otišao bi da je je*e i onda se vraćao u Madrid - čuje se na snimku.

Inače, neimenovani izvor iz Reala je o ovome pričao još 2013. za tamošnje medije.

- Kad je stigao, Ozil je bio malo naivan a imao je dugogodišnju devojku, Anu Mariju Lagerblom. Ipak, stavri su zahladnele u toj vezi i kad je postao singl, počeo je malo da preteruje. To je trajalo otprilike celu njegovu drugu sezonu u klubu kada je, paradoskalno, bio veoma produktivan na terenu. Bio je klinac i uživao u ukusu slobode - naveo je izvor iz Reala.

Model sa kojim se Nemac viđao svakom prilikom je bivša mis Venecuele, Aida Jespika, koja je radila u Parizu i Milanu. Bivšiu igrač Arsenala je navodno bio lud za njom sve dok krsajem 2012. nije upoznao nemačku pevačicu Mendi Kapristo sa kojom se zabavljao do 2017.

U nastavku pogledajte još slika izazovne Jespike.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.