DA LI OVOM ČOVEKU NEKO VALJA? Perez opleo po Gutiju, a za Figa je rekao da je KU***N SIN - SKANDALOZNA BRUKA!
Foto: AP

strašno

DA LI OVOM ČOVEKU NEKO VALJA? Perez opleo po Gutiju, a za Figa je rekao da je KU***N SIN - SKANDALOZNA BRUKA!

Kada se vratio u klub Guti je oteran iz tima naredne sezone. Bez oproštajnog meča, bez ikakve pompe posle preko 500 utakmica za tim

Objavljeno:

Nastavljaju da isplivavaju šokantni snimci Florentina Pereza.

Španski "El Konfidensijal" nastavlja da objavljuje podatke o tome kako je tokom godina predsednik Real Madrida vređao najveće legende kluba.

Do sada se znalo da je za Raula i Ikera Kasiljasa rekao da su "najveće prevare Reala", kao i da je sočnim uvredama "počastio" Žozea Murinja i Kristijana Ronalda.

Sada je na red došla i još jedna legenda Real Madrida. Od svih zvezda "kraljevskog kluba" upravo sa Gutijem je Florentino imao najviše problema.

Kada je prethodni predsednik Ramon Kalderon produžio ugovor sa Gutijem, Perez je o tome mislio veoma loše.

- Šokiran sam koliko se Kalderon prevario sa Gutijem jer je ovaj odigrao dve dobre utakmice. Očito misli da mora za sve da mu veruje da ga ne bi izgubili - rekao je tada Perez.

Kada se vratio u klub Guti je oteran iz tima naredne sezone. Bez oproštajnog meča, bez ikakve pompe posle preko 500 utakmica za tim. A onda je 2012. godine sasuo pravu lavinu uvreda ka Gutiju kada je on sa Kadenom potpisao ugovor da bi postao stručni konsultant.

- Guti je moron. On je kao koza, sam sebi je najveći neprijatelj. SER je zaposlio morona. Neće to ići, on je moron, nije sposoban za to - rekao je Kalderon.

Takođe ni Figo nije prošao bez teških reči pošto je Perez za njega rekao da nikada nije ni hteo da pređe u Real, već da je sa suzama u očima seo u avion za Madrid.

- Figo je taj koji je uništio ekipu. Najbolji je bio Zidan, nema dileme. Figo je bio ku***n sin, baš kao i Raul. Njih dvojica su bili najgori za tim - rekao je Perez na jednom od snimaka.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.