REAL KRENUO SA PRIPREMAMA: Na prozivci i Luka Jović - NA PRVOM TRENINGU ODMAH GOL!
Foto: Profimedia

Sada je vreme

REAL KRENUO SA PRIPREMAMA: Na prozivci i Luka Jović - NA PRVOM TRENINGU ODMAH GOL!

Luka se vraća sa pozajmice iz Frankfurta koja baš i nije imala onakav efekat kakav se očekivao

Objavljeno:

Fudbaleri Real Madrida započeli su juče pripreme za novu sezonu. Među 13 igrača koji su se odazvali prozivci novog-starog trenera Karla Ančelotija našao se i srpski internacionalac Luka Jović, a najtiražniji madridski sportski listovi - Marka i AS, kao posebnu zanimljivost s prvog treninga apostrofiraju klupski video što je zabeležio izlazak igrača na travu Valdebebasa.

U "glavnoj ulozi" upravo naš napadač. Odnosno rasprava navijača s društvenih mreža na račun njegovog fizičkog stanja posle odmora.

Podsetimo, Luka se vraća sa pozajmice iz Frankfurta koja baš i nije imala onakav efekat kakav se očekivao. A počelo je kao u bajci - na povratničkom debiju protiv Šalkea dva gola za manje od pola sata igre.

Onda gol Arminiji u Bilefeldu i - kraj. Kao da je neko povukao ručnu. U naredna četiri meseca samo još jedan pogodak, mada je uglavnom bio starter.

- Srpski napadač vraća se u Madrid i s namerom da se nametne Ančelotiju i izbori mesto u timu. Njegova budućnost nije jasna i potrebna mu je predsezona iz snova da bi stekao naklonost novog trenera - piše AS ispod pomenutog kratkog video materijala koji je izazvao polemiku.

Ipak, po drugom snimku se vidi da će Jović pokušati da iskoristi šansu. Osećaj za gol je i dalje tu, što pokazuje pogodak sa prvog treninge.

(Espreso/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.