"KRISTIJANO JE BOLESNIK, MURINJO NIJE NORMALAN!": Procureli novi snimci predsednika REALA - nema koga nije vređao!
Foto: EPA/Kiko Huesca

iz skandala u skandal

"KRISTIJANO JE BOLESNIK, MURINJO NIJE NORMALAN!": Procureli novi snimci predsednika REALA - nema koga nije vređao!

Florentino Peres je opleo i po legendama kluba, Raulu i Kasiljasu

Objavljeno:

Španski mediji objavili su audio snimke predsednika Real Madrida Florentina Peresa u kojima brutalno vređa mnoge bivše fudbalere i saradnike ovog kluba.

Nakon što su 'procurile' uvrede prema legendama kluba Ikeru Kasiljasu i Raulu Gonsalesu iz 2006. godine u kojima ih naziva najvećim prevarantima, El Konfidensijal je sada objavio nove snimke.

Peres na njima navodno vređa Kristijana Ronalda, Žozea Murinja te još jednog Portugalca koji je nekada nosio dres Kraljeva, Fabija Koentraa.

- Kristijano je lud. Ovaj čovek je idiot, bolesnik. Mislite da je ovaj momak normalan? Ne može biti normalan kad radi sve ovo što radi - navodne su reči Florentina Peresa.

Nije se tu kontroverzni predsednik zaustavio. Vređao je i bivšeg trenera Žozea Murinja.

- Kristijano i Murinjo su osobe sa ogromnim egom. Obojica su razmaženi i odbijaju da prihvate realnost. Da su malo drugačiji mogli bi da zarade još više novca. Murinjo je nenormalan.

- Koentrao je moron. Čovek vozi bez vozačke dozvole. Obično je govno - navodno su Peresove reči koje je preneo El Konfidensijal.

Real je demantovao navode da je Peres vređao klupske legende i tvrde da stvari objavljene u medijima nemaju veze sa istinom.

Oglasio se i sam Florentino Peres.

- Objavljeni citati dolaze iz razgovora koje je tajno snimio novinar Hose Antonio Abelan, koji godinama bezuspešno pokušava da ih proda - rekao je predsednik Reala.

- Zanimljivo je da ih je El Konfidensijal objavio tek sad, posle toliko vremena. To su izolovane fraze izvučene uz šireg konteksta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.