GLUMICA HTELA POLA BOGATSVA FUDBALERA, ALI SVEKRVA JOJ DOAKALA: Da nije to uradio, moj sin se ne bi REŠIO te žene!
Ašraf Hakimi sa majkom Saidom i bivšom suprugom Hibom Abuk, Foto: Scott Garfitt / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia, EPA/Mohamed Messara

LEPOTICA SE ŠOKIRALA

GLUMICA HTELA POLA BOGATSVA FUDBALERA, ALI SVEKRVA JOJ DOAKALA: Da nije to uradio, moj sin se ne bi REŠIO te žene!

Poznati as je povukao potez kojim se majstorski zaštitio od nevolje u kojoj se našao

Objavljeno:

Fudbaler Pari Sen Žermena, Ašraf Hakimi, imao je veoma burnu sezonu. Zablistao je na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je sa Marokom zauzeo četvrto mesto, ali više nego igrom oduševio poljupcem i grljenjem sa majkom Saidom Muh.

Istaknut je kao primer muslimanskog fudbalskog asa koji radije pokazuje zahvalnost staroj majci nego što se hvali zanosnim lepoticama ili starletama kao evropske zvezde.

Ašraf Hakimi, Saida Muh
foto: Fadel Senna / AFP / Profimedia

Međutim, onda su se svi podsetili da je upravo Hakimi (24) oženio 12 godina stariju glumicu Hibu Abuk koja se često sa njim pojavljivala u javnosti u razgolićenom izdanju, zbog čega su mu zemljaci vernici često prebacivali.

Zatim se desni bek povredio, a onda se našao u centru velikog skandala. Optužen je za silovanje u Parizu, dok su mu žena i deca bili na odmoru u Dubaiju.

Podsetimo se, neimenovana devojka tvrdi da ju je Hakimi poljubio u usta, pa zadigao majicu i dirao grudi, ali i intimnije delove tela, bez njenog dopuštenja. Upoznali su se preko Instagrama, a ona je mesec dana kasnije navodno sela u taksi koji joj je naručio i otišla u njegovu kuću gde se dogodio napad.

Desni bek je sve preko svojih advokata čvrsto negirao nakon što je postupak službeno pokrenut. Tvrde da je u pitanju reketiranje. Ali, lepa Hiba ga je ubrzo po optužbi ostavila, a onda je glumica pokrenula postupak razvoda od Hakimija, sa namerom da mu oduzme pola imovine.

1 / 8 Foto: Paul Smith / Alamy / Alamy / Profimedia

Ali, na njen šok, tek tada je saznala da je on svu veću imovinu, nekrentine i bankovne račune otvorio na račun svoje majke, pa praktično ništa materijalno ne može da dobije od razvoda!

A pomenuta Saida je prva dala podršku svom sinu povodom teških optužbi:

- Ne zaslužuje ovo što mu se događa, razgovarali smo i kune se da je nevin. Srce mi kaže da je nevin. Lepo je odgojen i svi znaju da je osoba visokog morala. Kako je moguće da je optužen za događaj iste noći kada mu je žena u njihovom domu i kada ima toliko kamera? - rekla je Hakimijeva majka.

Sada se oglasila i na temu Ašrafovog novca i imovine koji su na njeno ime.

- Sin me nije obavestio o prenosu bogatstva na mene. Je li preuzeo nešto da se zaštiti, ne znam, ali... U čemu je problem ako je to istina? Da moj sin nije to uradio, onda se ne bi mogao rešiti te žene - odbila je napade mama Saida.

Bonus video:

00:22

Atmosfera na utakmici ZKK Kraljevo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.