ŠTA ČE REĆI VLADISLAV? Devojka oženjenog fudbalera ne ISCRPLJUJE samo u krevetu, "UBIJA" slikama na Instagramu FOTO
Aida Urazbahtina, Foto: Printscreen/Instagram/@aida.offi

NEUMORNA

ŠTA ČE REĆI VLADISLAV? Devojka oženjenog fudbalera ne ISCRPLJUJE samo u krevetu, "UBIJA" slikama na Instagramu FOTO

Na poslednjim fotkama je zasijala u majici sa jednim rukavom koja je usko obavijena oko njenih bujnih grudi dok dole nosi "rascvetanu" suknjicu

Objavljeno: 10:59h

Vladislav Ignjatjev nikad nije bio neki lepotan, ali je očigledno imao dovoljno šarma da, uz činjenicu da je fudbaler, zavede jednu od najlepših Ruskinja.

U pitanju je Aida Urazbahtina, model iz republike Tatarstan, odakle je i Ignjatjev pa im je to bila polazna tačka za vezu.

Ali, sem toga i to što su kada su se upoznali oboje već bili roditelji, odnosno imali po jednog sina. Sada oboje sanjaju zajedničko dete.

Zli jezici su pričali da je Aida toliko strastvena u krevetu da je potpuno iscrpila ruskog defanzivca koji je nezvanično završio karijeru posle sezone sa Rubinom iz Kazanja i ispadanja iz Premijer lige.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/@aida.offi

Nađe Aida vremena i za skoro 900 hiljada pratilaca na Instagramu koje oduševljava seksi fotkama, a na poslednjim se kupa u suncu Moskve u majici sa jednim rukavom koja je usko obavijena oko njenih bujnih grudi dok dole nosi "rascvetanu" suknjicu.

Inače, Aida (28) je u prethodnoj vezi proživela pravu dramu. Tek je bila punoletna, a ostala je sama s malim detetom u naručju. Njen sin se zove Oskar. Pričalo se da ih je dečakov otac napustio i odbio priznati očinstvo.

- Nije istina, nije nas napustio. Oskarov otac nikad se nije odrekao deteta. U dokumentima je zabeležen kao otac - objasnila je Aida situaciju, pa otkrila - Često me vređao, tukao.. Nisam htela da trpim maltretiranje, spakovala sam kofere i otišla.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/@aida.offi

Prema Aidi, vanbračni suprug je pokušao da je vrati. Koristio se i nagovaranjem, ali i pretnjama. Ali, mlada majka se nije predomislila.

- Nažalost, mnoge žene koje se nađu u situaciji poput mene, ne dobijaju podršku. A muškarci koji su digli ruku na voljene često ostaju nekažnjeni - smatra Aida.

Aida Urazbahtina
foto: Printscreen/Instagram/@aida.offi

- U budućnosti bih želela da otvorim centar za rehabilitaciju žena koje su doživele porodično nasilje.

Aida Urazbahtina
foto: Printscreen/Instagram/@aida.offi

A Ignjatjev (36) se 2020. godine razveo od supruge Veronike uz dogovor da njihov sin Nejtan živi s njim.

- Roditelji i brat mi pomažu - rekao je Vladislav - Prevezao sam ih iz Kazanja u Moskvu. Drago mi je da su moji najmiliji pored mene. Sve svoje slobodno vreme pokušavam da provodim sa sinom, pogotovo sada.

Ispod možete pogledati još slika zanosne Aide i Vladislava Ignatjeva:

Bonus video:

00:28

Atmosfera pred početak meča Partizan - Panatinaikos

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.