LJUBI BABU U HIDŽABU, ALI I POLUGOLU GLUMICU: Starija je od junaka Maroka 12 godina, muslimani je ne podnose (FOTO)
Ašraf Hakimi i Hiba Abuk, Foto: Scott Garfitt / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia, EPA/Mohamed Messara

ne praštaju mu ovaj brak

LJUBI BABU U HIDŽABU, ALI I POLUGOLU GLUMICU: Starija je od junaka Maroka 12 godina, muslimani je ne podnose (FOTO)

Iako as Pari Sen Žermena važi za pobožnog muslimana, tvrdokorni vernici mu ovo uzimaju za licemerje

Objavljeno: 13:49h
Nedeljko Đukić

Fudbalska reprezentacija Maroka danas će pokušati da napravi novo iznenađenje, sruši još jednog favorita i ispiše dodatnu stranicu istorije afričkog fudbala.

U polufinalu Svetskog prvenstva u Kataru, od 20 časova na stadionu "Al Bajt" u Al Koru igraju protiv branioca titule, selekcije Francuske.

Kao autsajderi su čudesno izbacili Belgiju, Španiju i Portugal, pa su stekli naklonost celog "crnog kontinenta", ali i svih neutralnih posmatrača Mundijala.

Ne samo igrači, već i njihovi roditelji i deca, poput sina golmana Bona koji oduševljava svojim vragolijama.

1 / 5 Foto: EPA/RUNGROJ YONGRIT

Pisali smo već o ljubavi i privrženosti koju su jedni drugima pokazali fudbaleri i njihovi roditelji, naročito njihove majke.

Svet je obišla slika kada je desni bek Ašraf Hakimi posle trijumfa u grupi otrčao u zagrljaj starije, krupne žene zamotane u hidžab, ispostavilo se ubrzo - svoje majke Saide Muh, poljubio je nežno, a i ona njega.

Ašraf Hakimi
foto: Fadel Senna / AFP / Profimedia

Međutim, iako važi za pobožnog muslimana, Hakimiju (24) tvrdokorni vernici ovo uzimaju za licemerje. Naime, odavno mu zameraju brak sa Hibom Abuk, glumicom koja je 12 godina starija od njega i koja se po njihovom mišljenju ne ponaša u skladu sa šerijatskim zakonom.

Hiba Abuk je rođena u Španiji gde se ostvarila kao glumica, ali poreklo vuče iz Libije (otac) i Tunisa (majka) odakle je emigrirala u Španiju. Sem arapskog i španskog jezika, tečno govori engleski, francuski i italijanski, a strastveno voli ples flamenko.

Sa Hakimijem ima dva sina rođena u februaru 2020 i u februaru ove godine.

Zanosna Hiba i dalje uglavnom radi u Madridu, a Ašraf u Parizu kao igrač PSŽ-a, pa je putovanje avionom za njih postala normalna pojava i uopšte ne štede svoj novac na ovaj vid transporta koji im omogućuje komfor i brza putovanja. Hakimi obično iznajmljuje avione po satu, a njegov omiljeni model je "Hawker 400" zbog stabilnosti i smatra se savršenim za letove u Evropi.

Svakako nije dostupan za sve i mogu ga priuštiti samo odabrani jer iznamljivanje ovog aviona košta 3.100 evfa po satu.

Ali ovaj luksuz nije glavno što se zamera Hakimijevoj supruzi, već činjenica da često pozira u golišavim izdanjima. Ne samo to, Hiba i Ašraf su se jednom zajedno pojavili "nedovoljno" odeveni na filmskom festivalu u Kanu.

Glumica nije želela da propusti gala događaj, a odlični desni bek je odlučio da joj udovolji te su se zajedno pojavili uoči promocije jednog od filmova. Hakimi i Abuk su privukli ogromnu pažnju kada su se pojavili zbog svog izbora odeće i vrlo brzo su postali glavni protagonisti večeri.

1 / 5 Foto: Paul Smith / Alamy / Alamy / Profimedia

Fudbaler se odlučio za crni sako koji više podseća na bade mantil, dok je glumica sve ostavila bez reči dvodelnom haljinom sa velikim izrezima na desnoj nozi i na struku.

Nije da nema šta da pokaže... Ali muslimani smatraju da ne treba. Zato se nadaju da će posle SP više slušati majku Saidu nego lepu Hibu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.