"TROŠILE SMO NOVAC KAO TOALET PAPIR!" Bivša žena fudbalera se kupala u šampanjcu, sad se RASPADA zbog opake bolesti
Suzi Voker, Foto: Printscreen/YouTube/Coldclough

prva wag se čudi da je živa

"TROŠILE SMO NOVAC KAO TOALET PAPIR!" Bivša žena fudbalera se kupala u šampanjcu, sad se RASPADA zbog opake bolesti

Prošlog oktobra lice mi je nateklo pa sam bila neprepoznatljiva. Stalno sam padala u nesvest. Dobijala sam povrede i modrice po nogama i zglobovima. Rekli bi da su to psihički problemi...

Objavljeno: 13:13h

WAG (wifes and girlfriends), skraćenica koja se koristi za žene ili devojke vrhunskih sportista, naročito fudbalera, postao je ustaljen pojam početkom veka. A prva žena koja dobila taj nadimak danas se nalazi u očajnom stanju i ne zna šta da radi sa svojim životom.

Kao prva britanska WAG, uživala je u raskošnom životu uz šampanjac, Gućijeve haljine i noćne izlaske s Viktorijom Bekam. Danas, Suzi Voker (52) priznaje da su ona i njene "koleginice" trošile novac kao toalet papir. Ali, da li je to dovelo do stanja u kom je sad?

Vokerova je danas primorana da založi dragoceni nakit vredan hiljade funti nakon što je upala u dugove od čak 500.000 funti.

Suzi je bivša supruga nekadašnjeg golmana Totenhema Iana Vokera, a zabavljala se i sa bivšim vlasnikom Kristal Palasa, Sajmonom Džordanom. Detalje svog sadašnjeg života je ispričala za The Sun.

- To što sam završila u dugovima od oko pola miliona i nemam novac koji sam nekada imala promenilo me kao ljudsko biće. Založila sam sve ili prodala samo da nastavim svoj život. Prošle godine sam založila verenički prsten, kao i neke dijamantske minđuše i prstenje - sa setom priča Suzi Voker.

- Takođe sam založila dijamantsku tenis narukvicu vrednu hiljade funti koju mi je Sajmon dao.

- Vidim da bi ljudi mogli pomisliti kad sam imala tako bogate partnere da ću uvek imati novca, ali nikad se nisam želela oslanjati ni na koga. Nikada se nisam udala zbog novca - kaže Suzi pa se pitamo šta bi danas radila da nije bilo ovih "poklončića".

Suzi se razvela od Iana Vokera 2007. nakon što je prevario s plesačicom iz noćnog kluba u Las Vegasu. Suzi iz ovog braka ima 24-godišnju kćerku Sofi.

Kada se razvela od nekadašnjeg golmana Tottenhama dobila je 800.000 funti. Ipak, njoj sada preti oduzimanje kuće vredne 950.000 funti zbog duga od 20.000 funti.

Prisetila se i svojih najboljih dana kada se između ostalih družila sa suprugama slavnih Dejvida Bekama, Stivena Džerarda i Vejna Runija - Viktorijom, Aleks i Kolin.

- Proveli smo neverovante trenutke, a Kolin, Viktorija i Aleks bile su divne. Bila je to bajka. Novac smo trošile kao toalet papir. Trošile bismo hiljade u Gućiju i Pradi, pile samo najbolji šampanjac.

Viktorija Bekam
Viktorija Bekamfoto: Profimedia

Ona nema novac da vrati dug, osim toga je primorana da se bori sa dugogodišnjom hroničnom bolesti za koju veruje da će je ubiti jednog dana.

- Prošlog oktobra lice mi je nateklo pa sam bila neprepoznatljiva. Stalno sam padala u nesvest. Dobijala sam povrede i modrice po nogama i zglobovima. Na desetine puta sam zvala Hitnu pomoć - priča Suzi a potvrđuje slika u tekstu Sun-a.

- Rekli bi da su to psihički problemi. Čak mi ni partner u jednom trenutku nije verovao da sam fizički bolesna, što me dodatno bolelo. Prošle godine rekla mami da ću umreti. Jednostavno više nisam želela da živim.

- Još uvek se ne osećam dobro, a brige oko novca ne pomažu. Ali ako me ovo nečemu naučilo, to je da novac nije najvažnija stvar - poručila je Suzi.

Konačno, ranije ove godine testovi su otkrili da Suzi ima retku i hroničnu varijantu lajmske bolesti - bakterijske infekcije uzrokovane krpeljima - zvanu babezioza.

- Dobijanje dijagnoze je bilo takvo olakšanje i govorim kako bih pokušala da pomognem drugima koji se možda osećaju u istoj situaciji. Bilo je apsolutno užasno.

Ovo stanje je dovelo do toga da Suzi pati od niza drugih bolesti, uključujući meningitis, upalu mozga i iscedak iz očiju.

- Klinika mi je bukvalno spasila život jer sam odmah dobila neke veoma jake lekove koji su mi pomogli da smanjim upalu u mozgu i telu, a svakodnevno sam bila na infuzijama. Nemam pojma kako je ovo postalo hronično. Ne sećam se da me je ugrizao krpelj, ali možda je to bilo pre deceniju.

- U poslednje vreme osećam se gore i nema leka. Osećam se tako loše da sam nedavno rekla svojoj mami: „Biću zadivljena ako budem živa do kraja ove godine“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.