"SKINUĆU SE GOLA I PROĆI CEO GRAD!" Napoli sad MORA da osvoji titulu! (FOTO)
Paola Saulino, Foto: Instagram/@paolinasaulino

obećala

"SKINUĆU SE GOLA I PROĆI CEO GRAD!" Napoli sad MORA da osvoji titulu! (FOTO)

To je nešto što mogu da priuštim. Iznajmljivanje takvog autobusa nije skupo, možda oko 3.000 evra - kaže Paola zanosnih oblina

Objavljeno:

Bili su blizu u više navrata u poslednjih deset godina, ali su uvek ostajali tu, nadohvat trofeja. Sada se čini da ništa ne može da spreči Napoli da konačno osvoji Seriju A i postane šampion Italije po treći put.

Prve dve su osvojili u eri Dijega Maradone, poslednju pre 33 godine.

U Napulju su čini se već sigurni da će njihov klub ponovo postati prvak Italije i mnogi od njih već planiraju na koji način da proslave dugo čekanu titulu, a u centru pažnje našla se Paola Saulino koja je svoj plan javno otkrila.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram/insta_paolina_fanpg

Paula je jedna od najpoznatijih članica vebsajta za odrasle OnlyFans u Italiji, te već nekoliko godina na toj stranici objavljuje provokativne i golišave fotografije i od toga zarađuje ogroman novac.

Ona je takođe velika navijačica Napolija i sigurna je da se ovog leta Skudeto konačno vratiti na jug Italije. Ova 33-godišnjakinja je otkrila da će tim povodom "počastiti" ceo grad tako što će potpuno gola proći centralnim ulicama!

Naime, Paula je objasnila da će ukoliko Napoli bude prvak iznajmiti autobus s otvorenim krovom, te da će se skinuti gola i popeti na vrh autobusa i tako kružiti po Napulju.

- Mogu sada javno reći da ću učiniti nešto zaista ludo ako Napoli bude prvak. Iznajmiću autobus s otvorenim krovom, skinuću se gola i kružiti po Napulju i na taj način ću proslaviti titulu svog najdražeg kluba - rekla je Paola i dodala:

- To je nešto što mogu da priuštim. Iznajmljivanje takvog autobusa nije skupo, možda oko 3.000 evra. Kontaktiraću ljude koji se bave time kako bih rezervisala takav autobus za proslavu titule. To će biti nešto najluđe što su da uradim u svom životu.

Napoli posle 23 kola ima 62 osvojena boda, čak 15 bodova više od drugoplasiranog Intera. Dakle, spremite se za vožnju!

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.